HØYT: Noen av leilighetene i Berger hag er høyt priset, men det skremmer ikke kundene bort. Ill.: Bakke
HØYT: Noen av leilighetene i Berger hag er høyt priset, men det skremmer ikke kundene bort. Ill.: Bakke

Alle de dyreste er nå solgt

Leilighetene i Berger Hage-prosjektet oppnår svært gode priser. Den største gikk nettopp for 11.445.000 kroner.

Publisert Sist oppdatert

– Dette er en av de dyreste leilighetene vi har solgt på Skårer noensinne, men boligen blir også helt spesiell. Her får man både naturen tett innpå seg samtidig som det er kort vei til bylivet, forteller utbyggingssjef Ole Kristensen i Bakke i en pressemelding.

Berger Hage i Lørenskog skal til slutt bestå av 194 leiligheter, en ny park og et utsiktstårn.

Petter Aure i PROA eiendomsmegling peker på nærheten til naturen og moderne arkitektur som hovedgrunner til at leilighetene oppnår såpass høye priser.

– Blokkene skal kles med gylne metallpaneler mot gaten og trepanel mot hagesiden. Tanken er at du skal bo moderne, med grøntområder på alle kanter. Jeg tror prisene er et tegn på at Lørenskog virkelig er i vinden, og vi vil nok få flere prisrekorder fremover, forteller Aure.

Lørenskog kommune har store ambisjoner og opplever for tiden enorm vekst. Sentralområdet er et prioritert utviklingsområde der boliger og fellesområder bygges som en grønn ring som binder møteplasser og parker sammen gjennom aktiviteter og innhold.

Se også Estate Play om leilighetene i Middelthuns gate. Der har Veidekke Eiendom og OBOS oppnådd over 120 000 kroner per kvadratmeter.