Umoe til Lysaker Torg

Norwegian Property har hanket inn Umoe Restaurant Group til Lysaker Torg 35.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Umoe offentliggjorde i vår at de var på jakt etter et nytt hovedkontor. Selskapet holder i dag til på Hamang Terrasse 55 i Sandvika.

Leiesøket fra i vår var på ca. 2000 kvadratmeter for de drøyt 100 ansatte. Ønsket beliggenhet var aksen Billingstad-Oslo S, med andre ord et vidt spenn. Valget falt altså ned på Lysaker Torg 35 (se foto), oppe på Lysaker-lokket.

Dette er lokalene som If Skadeforsikring fraflytter neste vår til fordel for Hydros gamle lokaler på Vækerø.

Eiendomsdirektør Aili Klami i Norwegian Property sier til NEnyheter at Umoe skal leie snaue 2500 kvadratmeter i Lysaker Torg 35 for ti år fremover. Avtalen ble signert i slutten av forrige uke.

Norwegian Property meddelte i juli at de inngikk en femårig avtale med Uno-X Energi AS om leie av i overkant av 2700 kvadratmeter i Lysaker Torg 35. L'Oréal Norge AS skal leie drøyt 2000 kvadratmeter i bygget.

Det børsnoterte eiendomsselskapet oppnådde 2100 kroner kvadratmeteren for disse leiekontraktene, ikke langt unna toppnivåene på Lysaker.

– Leienivået til Umoe ligger omtrent på nivået til de andre kontraktene, forteller Aili Klami.

Det er kun overflatebehandlinger som må til før Umoe er på plass, ingen større tilpasninger eller ombygginger skal foretas. Med Umoe Restaurant Group er nå snart halvparten av Lysaker Torg 35 fylt opp, ifølge Klami. Hele eiendommen er på 21 900 kvadratmeter, hvorav kontordelen utgjør 14 400 kvadratmeter.

 

Powered by Labrador CMS