Umoe på flyttefot

Umoe Restaurant Group vil ha nytt hovedkontor.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Selskapet har i dag hovedkontoret på Hamang Terrasse 55 i Sandvika. Her er kjedestaben og ledelsen i de ulike datterselskapene samlet. Ifølge nettsidene til selskapet arbeider det 105 ansatte ved hovedkontoret.

Hamang Terrasse 55 er eid av Morgenstjernen Eiendom AS, som holder til i Sandvika og ledes av Erik Daniel Hansen, og der tidligere justisminister Else Bugge Fougner er styrets leder.

Umoe Restaurant Group ber om ca. 2000 kvadratmeter til det nye hovedkontoret. Området favner vidt, ønsket beliggenhet er aksen Billingstad-Oslo S. En gjenganger i leiesøket går igjen i kravet til lokasjon: Lokalene må ha nærhet til offentlig kommunikasjon.

Arealene skal kunne ta imot 100-110 ansatte, som til svarer en arealtetthet på ca. 20 kvadratmeter per ansatt. Umoe Restaurant Group ønsker imidlertid lokaler som gir ekspansjonsmuligheter, og primært åpne løsninger.

Ønsket innflytting er fjerde kvartal 2012, men det kan bli tidligere innflytting. Ny utleier har derfor ikke lang tid på seg.

Det er Moment Eiendom som har fått oppdraget med å finne det nye hovedkontoret, de skal også skaffe oljeserviseselskapet Aibel 20 000 kvadratmeter i Bergens-regionen.

Umoe Restaurant Group omsetter årlig for 2,5 milliarder kroner og har ca. 5000 ansatte. Virksomheten omfatter blant annet Peppes Pizza, Burger King og TGI Friday´s. Umoe Restaurant Group er 90 prosent eid av Umoe Group, som igjen er heleid av Jens Ulltveit-Moe (bildet).

Foto: Umoe

Powered by Labrador CMS