Etter kjøpet sitter Rimfeldt nå 100 000 kvadratmeter sammenhengende næringstomter langs E6 på Berger.
Etter kjøpet sitter Rimfeldt nå 100 000 kvadratmeter sammenhengende næringstomter langs E6 på Berger.

Storkjøp på Berger

Rimfeldt har kjøpt en kombinasjonseiendom på Berger som har en bygningsmasse på 14 000 kvadratemeter.

Publisert Sist oppdatert

Det er det såkalte HM-bygget som Rimfeldt nå har kjøpt av Hennes & Mauritz International. Eiendommen er totalt 26 000 kvadratmeter, med en bygningsmasse på 14 000 kvdratmeter. 2000 kvadratmeter er kontorlokaler, mens resten er lager. Kjøpet gjøres ved at Rimfeldt-selskapet E6 Berger AS tar over 100 prosent av aksjene i selskapet Bølerveien 44 AS.

Rimfeldt eier fra før naboeiendommen, som er utleid til PonCat, samt en 19 dekat stor utviklingstomt på samme side av E6. Etter kjøpet sitter Rimfeldt nå 100 000 kvadratmeter sammenhengende næringstomter langs E6 på Berger.

– Vi ser synergi med naboeiendommene, men først og fremst er gleden størst over å kunne tilby gode lagerarealer på en så sentral beliggenhet. Her langs E6 er tilgjengeligheten og eksponeringen førsteklasses, sier Karl Erik Rimfeldt.

Karl Erik Rimfeldt er fornøyd med kjøpet.

Eiendommen står tom og Rimfeldt vil starte jakten på leietakere.

– H&M har konsentrert logistikken til sentrallagre i Norge og Sverige som gjorde at vi valgte å selge denne eiendommen. Jeg tror Rimfeldt, som lenge har vært gode naboer, har de beste forutsetninger for å skape noe mer ut av denne eiendommen. Bedre beliggenhet enn dette er det vanskelig å finne i Norge, sier Expansion Manager, Christian Horn i HM.

Det er Amund Medbø i 60 grader Næringsmegling som har vært megler i transaksjonen.

Powered by Labrador CMS