Braathen Eiendoms nye fleksible kontorkonsept Flyt innebærer at leietakere i DEG 16 kan bruke fasiliteter i de andre Braathen-byggene.
Braathen Eiendoms nye fleksible kontorkonsept Flyt innebærer at leietakere i DEG 16 kan bruke fasiliteter i de andre Braathen-byggene.

Nytt kontorkonsept fra Braathen Eiendom

Braathen Eiendom satser på mer fleksibilitet når de nå lanserer kontorkonseptet Flyt.

Publisert

Under åpningen av Braathen Eiendoms nye takterrassekonsept, Himmer´n, i DEG 16 i Barcode, lanserte administrerende direktør, Leif Arne Røsnes et helt nytt kontorkonsept.

– Vi skal være i toppklassen, og aller helst ligge litt foran konkurrentene våre. Det sentrale spørsmålet vi stiller oss ofte er – hvordan ser et førsteklasses eiendomsselskap ut noen år frem i tid. Det er ikke noe fasitsvar, men vi bruker mye tid på å filosofere på det og svaret ligger i å forstå kundens behov, sier Røsnes, og legger til: «De tilbakemeldingene vi får fra kundene er at de opplever stadig raskere endringer, kampen om de dyktigste hodene har aldri vært tøffere, og verdiskapning per person er ekstremt viktig.»

For å kunne tilfredsstille disse kravene ønsker Braathen Eiendom å tilby enda mer fleksibilitet enn det de gjør i dag.

– I løpet av de kommende årene vil vi gradvis innføre Flyt, et nytt konsept der kundene kan benytte fasiliteter på tvers av alle våre flerbrukerbygg, sier Røsnes.

Det vil si at leietakere i Haakon VIIs gate 2, og i Dronning Eufemias gate 8, 14, og i 16, kan benytte fasiliteter på tvers av byggene. Med Flyt vil man kunne velge møterom, auditorier, personalrestauranter, takterrasser og ekstra kontorplasser på tvers av bygg, samt andre goder som elsykler etc.

– Vi ønsker å tilby et produkt hvor kundene kommer i «flytmodus», at ting fungerer og at de lever i nuet, poengter Røsnes, som er stolt av å kunne presentere en helt ny mulighet for leietakere.

Ny bransjestandard

Braathen Eiendom ser Flyt som et ledd i arbeidet for å leve opp til visjonen «en annen standard», og et svar på næringslivets ønske om mer fleksibilitet.

– Det er et omfattende arbeid, og vi skal jobbe for å få dette prosjektet fult ut i live, det er noen leiekontrakter som baserer seg på bransjestandarden, som ikke har noe med fleksibilitet å gjøre, og det er noen ting som må bygges om. Men i alt vi gjør fremover skal vi tilstrebe Flyt på tvers av byggene, avslutter han.