Karriere

Ny i ledersjiktet i Haut Nordic

Catherine Bugge er ansatt som Director People & Culture i Haut Nordic.

NY: Catherine Bugge er ansatt som Director People & Culture i Haut Nordic.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Catherine Bugge er ansatt som Director People & Culture i Haut Nordic AS. Haut Nordic er et konsern i sterk vekst som utvikler eiendom og drifter hoteller og restauranter. Gjennom datterselskapet Haut Nordic Hospitality Group driver også selskapet kontorbygg, i følge en pressemelding.

Bugge har over 25 års erfaring fra hotellbransjen. Med nesten ti år som konsulent og prosjektleder i Micros Fidelio, nå Oracle Hospitality, samt som systemsjef i First Hotel, har hun lang erfaring med implementering av hotellsystemer og prosjektledelse. Hun kommer til Haut Nordic fra stillingen som Senior Transformation Manager i Nordic Choice, med endringsledelse og forbedringsarbeid som hovedoppgaver.

– Jeg gleder meg og er ydmyk over å få være med på Haut Nordics reise fremover. Noe av det som driver meg er å jobbe med talentutvikling, gode opplærings rutiner, samt å bidra kreativt i forbedringsarbeidet med det resultat å se hvordan medarbeidere blomstrer i hverdagen når de får gode og riktige verktøy og støtte i jobben sin, sier hun.

– Ansettelsen av Bugge er nok et bevis på at vi har kommet i en posisjon hvor vi ønsker å kvalitetssikre prosesser, dyrke våre dyktige ansatte og utvikle morgendagens servicehelter gjennom vårt Haut Nordic Academy, sier administrerende dir. Sondre Prestegard.

Bonum vil bygge boliger – PBE anbefaler park
Bolig
Snappet prosjekt fra konkurrent, men PBE er ikke fornøyd (+)
Utvikling
Hentet penger i tøft obligasjonsmarked
Aktuelt
Suksess i indre by (+)
Utvikling
Husleie eller ikke husleie, det er spørsmålet (+)
Juss
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Nå vil boligutviklerne sikre boligsalget
Bolig
La ut eneboliger for 105 millioner kroner (+)
Bolig
Pecunia fortsetter å utvide eiendommene (+)
Utvikling
– Lovende produksjonstall fra PBE i Oslo
Utvikling

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.