Karriere

Ny i ledersjiktet i Haut Nordic

Catherine Bugge er ansatt som Director People & Culture i Haut Nordic.

NY: Catherine Bugge er ansatt som Director People & Culture i Haut Nordic.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Catherine Bugge er ansatt som Director People & Culture i Haut Nordic AS. Haut Nordic er et konsern i sterk vekst som utvikler eiendom og drifter hoteller og restauranter. Gjennom datterselskapet Haut Nordic Hospitality Group driver også selskapet kontorbygg, i følge en pressemelding.

Bugge har over 25 års erfaring fra hotellbransjen. Med nesten ti år som konsulent og prosjektleder i Micros Fidelio, nå Oracle Hospitality, samt som systemsjef i First Hotel, har hun lang erfaring med implementering av hotellsystemer og prosjektledelse. Hun kommer til Haut Nordic fra stillingen som Senior Transformation Manager i Nordic Choice, med endringsledelse og forbedringsarbeid som hovedoppgaver.

– Jeg gleder meg og er ydmyk over å få være med på Haut Nordics reise fremover. Noe av det som driver meg er å jobbe med talentutvikling, gode opplærings rutiner, samt å bidra kreativt i forbedringsarbeidet med det resultat å se hvordan medarbeidere blomstrer i hverdagen når de får gode og riktige verktøy og støtte i jobben sin, sier hun.

– Ansettelsen av Bugge er nok et bevis på at vi har kommet i en posisjon hvor vi ønsker å kvalitetssikre prosesser, dyrke våre dyktige ansatte og utvikle morgendagens servicehelter gjennom vårt Haut Nordic Academy, sier administrerende dir. Sondre Prestegard.

Tar omkamp etter å ha blitt dømt til å betale 40 millioner
Bolig
Klare for milliardinvesteringer i eiendom
Aktuelt
Satser på store leiligheter utenfor sentrum (+)
Bolig
Investor fra Oslo må bla opp etter uklar avtale i Stavanger (+)
Analyse
Blir hedret i nasjonalt verdiprosjekt
Tech
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Prøver igjen på Hasle (+)
Bolig
Overtakelse av nybygget hytte eller bolig
Juss
Kan vinne byggebransjens Oscar
Tech
Dynges ned av straffebøter (+)
Analyse

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.