Karriere

Ny i ledersjiktet i Haut Nordic

Catherine Bugge er ansatt som Director People & Culture i Haut Nordic.

NY: Catherine Bugge er ansatt som Director People & Culture i Haut Nordic.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Catherine Bugge er ansatt som Director People & Culture i Haut Nordic AS. Haut Nordic er et konsern i sterk vekst som utvikler eiendom og drifter hoteller og restauranter. Gjennom datterselskapet Haut Nordic Hospitality Group driver også selskapet kontorbygg, i følge en pressemelding.

Bugge har over 25 års erfaring fra hotellbransjen. Med nesten ti år som konsulent og prosjektleder i Micros Fidelio, nå Oracle Hospitality, samt som systemsjef i First Hotel, har hun lang erfaring med implementering av hotellsystemer og prosjektledelse. Hun kommer til Haut Nordic fra stillingen som Senior Transformation Manager i Nordic Choice, med endringsledelse og forbedringsarbeid som hovedoppgaver.

– Jeg gleder meg og er ydmyk over å få være med på Haut Nordics reise fremover. Noe av det som driver meg er å jobbe med talentutvikling, gode opplærings rutiner, samt å bidra kreativt i forbedringsarbeidet med det resultat å se hvordan medarbeidere blomstrer i hverdagen når de får gode og riktige verktøy og støtte i jobben sin, sier hun.

– Ansettelsen av Bugge er nok et bevis på at vi har kommet i en posisjon hvor vi ønsker å kvalitetssikre prosesser, dyrke våre dyktige ansatte og utvikle morgendagens servicehelter gjennom vårt Haut Nordic Academy, sier administrerende dir. Sondre Prestegard.

Reitan stakk av med Energiprisen
Tech
Bonum tilkjent erstatning etter smell i luksusprosjekt (+)
Analyse
Gir ikke opp Aker BP
Aktuelt
Slukte BN Bolig
Aktuelt
130 mill for snaut 5.000 m2 (+)
Aktuelt
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
– Svært overrasket over PBEs negative holdning (+)
Utvikling
Markedet for næringseiendom: – Det er gasspedalen gjennom gulvet
Analyse
Skogluft vil revolusjonere kontoret
Play
Utleiers ABC – del 23 – Fraflytting
Juss

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.