Karriere

Carucel med ansettelser

Carucel Eiendom har ansatt Elin Schjenken Halvorsen og Ida Sofie Grimstad som henholdsvis markedsdirektør og markedsansvarlig.

NYTT TEAM: Det nye markedsteamet til Carucel Eiendom er Ida Sofie Grimstad (tv) og Elin Schjenken Halvorsen.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Krefting-familiens eiendomsselskap Carucel Eiendom styrker organisasjonen med to nye ansatte. Selskapet har nylig tatt over forvaltningen og sikret seg eierskap til en tredjedel av bygulvet i Bjørvika. De to nye ansatte får hovedansvar for markedsføring av all kommersiell eiendom i Barcode, Sørenga, Munch Brygge og Bispevika Nord.

Elin Schjenken Halvorsen blir markedsdirektør i Carucel Eiendom. Hun har vært markedssjef for kjøpesentrene i Skandinavia i Steen & Strøm Eiendom, og har blant annet hatt markedsansvaret for utviklingsprosjektet Økern Sentrum. Hun har også erfaring fra retail og fashion fra Voice Norge. Elin Schjenken Halvorsen har markedsutdanning fra BI/OMH i Oslo.

Ida Sofie Grimstad er ansatt som markedsansvarlig. Hun har vært partner og kreativ leder i byrået Emergence Projects i fire år og har bred erfaring fra ulike byutviklingsprosjekter. Hun er utdannet innen både design og prosjektledelse, og har de siste årene jobbet primært med kommunikasjon og konseptutvikling.

— Det er med stor entusiasme og ydmykhet vi tar fatt på arbeidet med å videreutvikle og ta ut det kommersielle potensialet i Norges mest attraktive og spennende bydel. Tror vi kan si at vi har fått den mest spennende utfordringen noen kan få i eiendomssammenheng og vi føler oss enormt privilegerte, sier det nye markedsteamet.


Se Carl Erik Krefting fortelle på Estate Play om hvordan han vil forvalte bygulvet i Bjørvika her:

Vil skrote boligprosjekt for park
Bolig
Er blitt femte største hotell i sentrum (+)
Aktuelt
Utleiers ABC – Del 15 – Utleiers vedlikeholds- og utskiftningsplikt
Juss
Har eiendommer for tre milliarder kroner (+)
Analyse
Mange muligheter i handelseiendom (+)
Aktuelt
Med PLUSS får du faglig påfyll i hele sommer! Bli PLUSS-abonnent her!
Solgte 23 av 52 leiligheter i forhåndssalget
Bolig
Ønsker 40 boliger og næring på Sæter (+)
Bolig
Bunnen nådd for bankmarginene
Aktuelt
– Et signal om at området er i utvikling (+)
Utvikling