BLOKKER: Utvikler er ett steg nærmere bygging av 42 blokkleiligheter.

Går for 42 leiligheter

Rådmannen vil ha dem og planutvalget vil ha dem. Nå gjenstår bare kommunestyret før planene kan bli en realitet.

Publisert Sist oppdatert

Stavern-firmaet Lingelemveien AS ved Vidar Ødegaard vil bygge to boligblokker og en liten butikk langs Lingelemveien like ved Torp flyplass tre-fire kilometer nord for Sandefjord. Da saken nylig var oppe i planutvalget valgte de enstemmig å følge rådmannens innstilling om å vedta den foreslåtte reguleringsplanen. Siste instans blir da kommunestyret.

Det er Rambøll som har utarbeidet forslaget.

LES OGSÅ: Stoppet av byråkrater

– Hele planområdet er på ca 12 daa. Planforslaget illustrerer 42 boenheter fordelt på to lavblokker med 3-4 etasjer i hver. I tillegg er det lagt til rette for etablering av en mindre dagligvareforretning. Det er lagt til rette for parkering i parkeringskjeller, skriver de bant annet.

Med parkeringsarealer under bakken mener rådmannen at dette kan bli et godt bomiljø. Konklusjonen ble dermed:

– Planforslaget legger fortsatt til rette for en utbygging med relativt høy tetthet. Fordi det planlegges parkeringsarealer under bakken, mener rådmannen at dette kan bli et godt bomiljø med gode leke- og uteoppholdsarealer. Etablering av en liten dagligvareforretning vil gi nærområdet muligheter som ikke er der i dag. I tillegg er det et positivt tilskudd til nærområdet at det opparbeides stiforbindelse til Hjertås. Rådmannen anbefaler at kommunestyret vedtar reguleringsplanen i tråd med innstillingen.

Powered by Labrador CMS