Bolig

Går for 42 leiligheter

Rådmannen vil ha dem og planutvalget vil ha dem. Nå gjenstår bare kommunestyret før planene kan bli en realitet.

BLOKKER: Utvikler er ett steg nærmere bygging av 42 blokkleiligheter.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Stavern-firmaet Lingelemveien AS ved Vidar Ødegaard vil bygge to boligblokker og en liten butikk langs Lingelemveien like ved Torp flyplass tre-fire kilometer nord for Sandefjord. Da saken nylig var oppe i planutvalget valgte de enstemmig å følge rådmannens innstilling om å vedta den foreslåtte reguleringsplanen. Siste instans blir da kommunestyret.

Det er Rambøll som har utarbeidet forslaget.

LES OGSÅ: Stoppet av byråkrater

– Hele planområdet er på ca 12 daa. Planforslaget illustrerer 42 boenheter fordelt på to lavblokker med 3-4 etasjer i hver. I tillegg er det lagt til rette for etablering av en mindre dagligvareforretning. Det er lagt til rette for parkering i parkeringskjeller, skriver de bant annet.

Med parkeringsarealer under bakken mener rådmannen at dette kan bli et godt bomiljø. Konklusjonen ble dermed:

– Planforslaget legger fortsatt til rette for en utbygging med relativt høy tetthet. Fordi det planlegges parkeringsarealer under bakken, mener rådmannen at dette kan bli et godt bomiljø med gode leke- og uteoppholdsarealer. Etablering av en liten dagligvareforretning vil gi nærområdet muligheter som ikke er der i dag. I tillegg er det et positivt tilskudd til nærområdet at det opparbeides stiforbindelse til Hjertås. Rådmannen anbefaler at kommunestyret vedtar reguleringsplanen i tråd med innstillingen.

Thon fikk kjempegebyr – nå klager han (+)
Utvikling
Nordmann slår seg stort opp i eiendom i Sveits (+)
Aktuelt
Solon Eiendom langt bak målene
Aktuelt
Kontrollerer enorme eiendomsverdier (+)
Analyse
Ber Neptune kutte enda mer
Utvikling
Skjer'a? Få med deg alt. Bli abonnent her!
Fikk nei til å bygge. Deretter fikk utbyggeren gebyrsjokk (+)
Analyse
Bakke og BORI trår til sammen
Aktuelt
Vil opprettholde kunstnerisk miljø ved Akerselva
Aktuelt
Proptech-selskap: Kast papirene og del informasjonen
Play

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.