Karriere

Ny sjef i et av Norges største boligbyggeselskaper

Didrik Røhmer rykker nå opp i Bakke, fra driftssjef til daglig leder.

NY STILLING: Didirk Røhmer er blitt daglig leder i Bakke as.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Hittil har Didrik Røhmer vært driftssjef med operativt driftsansvar for Bakke as, som utgjør småhusvirksomheten i Bakkegruppen. Han har bakgrunn som tømrer og har tidligere drevet eget selskap. Hans mål som daglig leder er å drive enda mer lønnsomt enn i dag, ved å fokusere på å stadig å forbedre/utvikle arbeidsprosesser, samt økende fokus på kunden, ifølge en pressemelding.

– I dag produserer vi mellom 90 og 130 boliger hvert år, potensialet er et sted mellom 150 og 200. Ved å innføre digitalisering av flere industrielle prosesser, digitalisere kundereisen og sørge for å fortsatt være en attraktiv arbeidsgiver også i fremtiden, skal vi få ut mer av potensialet, sier han.

Konsernsjef Morthen Bakke er svært fornøyd med at Didrik takket ja til jobben.

– Vi har satt oss et ganske hårete mål for boligene våre – og det er at de skal ha null feil – noe vi har lykkes godt med til nå. Men det er viktig at arbeidet videreføres. Vi vil være stabile og holde høy kvalitet over tid og på den måten slippe å kutte hjørner. Vi skal hele tiden ha full kontroll og oversikt, og er det en som kan hjelpe oss videre med det så er det Didrik. Jeg gleder meg virkelig. Det er viktig å sørge for at de ansatte lykkes på jobben hver dag og trives, til det kreves kontinuerlig utvikling av virksomheten. Da får vi fornøyde kunder også, sier han.

Bakke AS/Bakkegruppen ble etablert i 2003 og har siden vokst til en bedrift med over 100 ansatte og et årlig salg på over en milliard kroner. Det som startet som en hobby og et lite prosjekt ved siden av jobb, er i dag blitt til ett av Norges største boligbyggeselskaper. Didrik mener at noe av grunnen ligger i selskapets omdømme og fokus på kunden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil bli høyest i byen – og gi bort toppen i ti år
Utvikling
Utleiers ABC – Del 8 – Leien
Juss
Neptune mistet 16 leiligheter i bystyret (+)
Bolig
Løvenskiold kjøpte tomt
Transaksjoner
Føler seg lurt av kommunen
Utvikling
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Mer enn 23.600 artikler tilbake til 1996
Lag ditt personlige arkiv i dag,
bestill Estate PLUSS her
Vil bygge 26 leiligheter i bydel Ullern (+)
Bolig
Går for 42 leiligheter
Bolig
Moduler for 100 millioner
Aktuelt
Superår for eiendomsrådgiver (+)
Aktuelt