KONSEPTFOKUS: Marianne Nygårdsæter skal jobbe med Flyt-konseptet til Braathen Eiendom.

Braathen Eiendom ansetter konseptsjef

Marianne Nygårdsæter er ansatt som konseptsjef i Braathen Eiendom.

Publisert Sist oppdatert

Marianne Nygårdsæter får ansvaret for å realisere selskapets konsept Flyt, som skal gi kundene mer fleksibilitet og flere tjenester.

– Dette er drømmejobben for meg. Jeg motiveres av å kunne bidra til å imøtekomme kundenes behov i noen av Oslos mest attraktive kontorbygg, sier Marianne Nygårdsæter.

Hun har bakgrunn fra hotellbransjen, og ble hentet til Braathen Eiendom fra ISS Facility Services.

Ifølge Braathen Eiendom får den nye konseptsjefen ansvaret for alle tjenestene i Braathen Eiendoms kontorbygg. I Haakon VIIs gate 2 i Vika og de to Barcode-byggene Dronning Eufemias gate 8 og 16 skal selskapet tilby konferansefasiliteter og kontorhotelltjenester i toppklasse. Leietakerne skal kunne bruke tjenester på tvers av eiendommene.

– Min oppgave blir å legge til rette for fleksibilitet, fullservice og nettverksbygging, slik at alle våre kunder kan være så produktive som mulig. Oppskriften er førsteklasses bygninger og førsteklasses service alle steder. Folk skal bli møtt med varme, og føle seg hjemme i alle byggene.

– Det har vært lite innovasjon innen utleie av kontorer. Konseptet Flyt er inspirert av prinsippene i delingsøkonomien, som innebærer deling med andre for å oppnå egne fordeler. Med Flyt bryter vi tradisjonelle rammer, vi åpner opp kontorbyggene for nettverksbygging og vil med dette sette en helt ny standard i vår bransje. Selv om vi bare er i begynnelsen, merker vi at kundene liker det, og at mange er interessert i å sikre seg plass i våre bygg. Med Marianne på laget er vi enda bedre rustet til å tilby kundene det de ønsker, sier administrerende direktør Leif Arne Røsnes i Braathen Eiendom.

Powered by Labrador CMS