Utvikling

Før Wood er ferdig, lanserer utbyggeren View

Snart starter NCC å bygge andre trinn på Helsfyr.

STORT: NCC vil bygge 60.000 kvadratmeter kontorer på Valle. Ill.: NCC
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Valle View et del to av fire i storprosjektet som kan bli på totalt 60.000 kvm ved Helsfyr i Oslo.

Den første delen, Valle Wood på 6.700 kvadratmeter, nærmer seg ferdigstillelse. Og den nylig inngåtte leieavtalen med Utlendingsdirektoratet UDI betyr umiddelbar igangsettelse av del 2, Valle View, ifølge Bryn-Helsfyr-samarbeidet.

– Valle er en storsatsing for NCC i Norge. Når vi nå går i gang med byggingen av nærmere 22.000 kvadratmeter med Valle View, betyr det høy aktivitet for oss i Oslo-området, sier leder Are Strøm i NCC Building.

NCC Building Norge har de siste årene reorganisert og konsolidert virksomheten for å levere på strategien med tidligfaseprosjekter, samspill og tett samarbeid med kundene. Dette har gitt NCC suksess på blant annet svømmehaller, skoler og kontorprosjekter.

– Tidlig involvering av samtlige prosjektdeltakere på tvers av disipliner, fag og roller er selve nøkkelen i arbeidet vårt. Vi har gått fra å være en tradisjonell entreprenør til å bli spesialisert på å utvikle prosjektene vi skal bygge sammen med kunde, brukere og samarbeidspartnere, påpeker Strøm.

NCC har planer om ytterligere to byggetrinn på Valle og kan bygge totalt 60.000 kvadratmeter her. NCC Building rigger derfor virksomheten for fremtiden.

– Vi vil ha behov for solide og motiverte medarbeidere som ønsker å involvere seg i komplekse prosjekter. Det er avgjørende at vi får på plass dyktige og erfarne prosjektledere, anleggsledere og formenn. Det blir hektiske tider fremover, konstaterer Are Strøm.

NCC er en av vel 20 lojale deltakere i Bryn-Helsfyr-samarbeidet, som støtter en positiv områdeutvikling gjennom felles omdømmebygging og profilering av et sentralt nærings- og boligområde i Oslo.

– NCC så tidlig potensialet i Bryn-Helsfyr og har vært en av driverne i den positive områdeutviklingen i over 30 år. De har utviklet stadig nye spennende bygg som har bidratt til å løfte området. Den pågående storsatsingen på Valle bidrar til områdets utvikling mot en mer levende del av Oslo, og vil gavne virksomheter, beboere og publikum, sier Stig Jensen i Bryn-Helsfyr-samarbeidet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Selvaag Eiendom styrker utviklingsavdelingen
Karriere
KLP Eiendom kjøper stort i København
Transaksjoner
Unge som tenker nytt: Fra milliardkjøp til brukeropplevelser (+)
Karriere
Passerer milliarden i sommer
Bolig
Slipper 161 nye leiligheter i markedet
Bolig
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Mer enn 23.600 artikler tilbake til 1996
Lag ditt personlige arkiv i dag,
bestill Estate PLUSS her
Hyttekapper i kolonihage frikjent i Oslo tingrett
Juss
Braathen øker stort i kontor som service
Transaksjoner
Kommunen selger 82 mål til 700 boliger (+)
Transaksjoner
Ny sjef i Veidekke
Karriere