Bolig

Kan bli flere blokker i Grefsenåsen

Med panoramautsikt over store deler av Oslo og med fjorden i horisonten, er eiendommen en maget på utbyggere.

UTVIKLING: Denne nedslitte boligen i Grefsenåsen er til salgs for 30 millioner kroner. Megler er imidlertid krystallklar på at han foretrekker bud fra utbyggere. Foto: Advokat Torbjørn Ek
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Lachmanns vei 2 D og 2 C i Oslo er til slags for 30 millioner kroner. Eiendommen som ligger ytterst på en skrent høyt oppe i Grefsenåsen er omringet av boligblokker og småhusbebyggelse, og består av tre tomter på totalt 3,7 mål. Den vertikaldelt tomannsboligen fra 1970 som står der, så sine beste dager for like lenge siden.

– Bygningsmassen er i original stand fra byggeåret og må påregnes fullstendig renovert. Eiendommen er i dag regulert i henhold småhusplanen, men størrelse og beliggenhet burde tilsi at det er et utbyggingspotensial utover dagens regulering, skriver advokat Torbjørn Ek i prospektet.

Han foretrekker en kjøper som vil forplikte seg til å søke eiendommen omregulert til en høyere utnyttelsesgrad, uten at det er noen betingelse.

– Responsen fra utbyggere er god, det er jo ikke hver dag tomter på oppunder fire mål for utvikling er i markedet. Om det finnes en privatperson som ønsker seg sitt eget spektakulære ørnerede på Grefsen vil de nærmeste dagene vise, sier Ek til Nordre Aker Budstikke

 

Nasjonalromantikken blomstrer på taket
Aktuelt
Skal bygge kontorbygg i Nydalen
Utvikling
Konverterer kontorer til leiligheter
Utvikling
Sommersatsing styrker eiendomsprisene
Aktuelt
Nytt fond jakter halvannen milliard
Aktuelt
Les Estate Magasin digitalt Bli PLUSS-abonnent her!
Kvitter seg med ferdig dekket bord
Utvikling
Bøhler og Hagen dropper boliger
Utvikling
Syndikeringsaktør tjente 44 mill. (+)
Analyse
Kjøpte utleieboliger – skal pusse opp og selge (+)
Transaksjoner