Transaksjoner

Selger tomt for 120 millioner

Ferdig opparbeidet næringstomt nær E18 legges snart ut for salg.

110.000 kvadratmeter næringstomt er til salg i Vestfold. Foto: BK Eiendomsfoto v/Bjørn Kjærra.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Tomten har god beliggenhet i Linnestad næringsområde ved E18 i Vestfold. Det er snakk om et tomteareal er på cirka 110.000 kvadratmeter, sier Bjørn Even Sørhaug, næringsmegler og faglig leder for EiendomsMegler1 Næringsmegling as.

Tomten er ferdig opparbeidet, planert og byggeklar og ligger på fjell. Prisantydningen er på kroner 120 000 000,-. Eiendommen ligger med adkomst fra Haukeveien i Re kommune, midt i Vestfold, med kort vei til Horten (Østfold) Tønsberg, Sandefjord (Torp/Sverige) og Larvik (Danmark).

Håper på en stor aktør

– Tomten er regulert til Industri, lager og kontor. Vi tror på salg i og med at det er sjeldent at så store tomter ligger ute for salg på Østlandsområdet. Det vil si at det også vil være aktører fra Oslo til Skien som kan være kjøper. Vi ser også på muligheten for å dele tomten i to og er åpen for det. Men vi håper på vegne av den nye storkommunen at vi kunne lokket til oss en stor aktør som ønsker å etablere seg på utsiden av Oslo, sier Sørhaug, og avslutter: – Vi tror også at det her kan komme en større nasjonal eller internasjonal aktør som kan være kjøper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gigantprosjektet som skal forandre bransjen
Play
Lyspunkter i retailsektoren
Play
Forsøk på forsikringssvindel ga fire år i fengsel
Juss
Kontrakt for LINK arkitektur
Aktuelt
Forvandler den 130 år gamle bygården til topp kontorer
Aktuelt
Estate PLUSS gir deg tilgang til vår nye
Estate Magasin DIGITAL med egen APP
Estate Magasin på telefon,
tablet eller laptop?
Bestill Estate PLUSS her
Mva-kompensasjon – frem krav om nettoprinsipp
Juss
Stor-Oslo Eiendom styrker ledergruppen
Karriere
Oslo Tennisklubb skal bygge leiligheter (+)
Bolig
Kirken vil bygge boliger på St. Hanshaugen (+)
Bolig