Nyheter

Malling ansetter

Malling & Co. har ansatt Albregt Moltumyr som ny teknisk direktør.

Albregt Moltumyr går inn i ledergruppen i forvaltningsdelen til Malling.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Moltumyr tar dermed over etter Odd Falkenberg, som gikk av med pensjon før påske i år. Odd Falkenberg har vært i Malling & Co i 19 år og har vært med å bygge opp den tekniske avdelingen i selskapet. Malling & Co Forvaltning forvalter en eiendomsportefølje på 2,4 millioner kvadratmeter med underliggende eiendomsverdier på mellom 80 og 100 milliarder kroner. Forvaltningsdelen omsatte for 155 millioner kroner i fjor.

– Albregt har vært hos oss siden første januar og har allerede mange spennende prosjekter på gang. Albregt har vært ansatt hos oss tidligere, så vi er glade for å få ham med på laget igjen, og vi er trygge på at han vil bidra med mye kompetanse i den digitale endringsreisen firmaet nå er inne i, sier Cathrine Kildalsen, Forvaltningsdirektør i Malling & Co Forvaltning.

Albregt Moltumyr ble hentet fra Entra, hvor han var sikkerhetsansvarlig og leder for drift og teknisk. I tillegg til Moltumyr og Kildalsen, består ledergruppen av økonomidirektør Martin Mehus, som har vært i stillingen i ett år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gigantprosjektet som skal forandre bransjen
Play
Lyspunkter i retailsektoren
Play
Forsøk på forsikringssvindel ga fire år i fengsel
Juss
Kontrakt for LINK arkitektur
Aktuelt
Forvandler den 130 år gamle bygården til topp kontorer
Aktuelt
Estate PLUSS er
eiendomsbransjens hukommelse
Mer enn 23.600 artikler tilbake til 1996
Lag ditt personlige arkiv i dag,
bestill Estate PLUSS her
Mva-kompensasjon – frem krav om nettoprinsipp
Juss
Stor-Oslo Eiendom styrker ledergruppen
Karriere
Oslo Tennisklubb skal bygge leiligheter (+)
Bolig
Kirken vil bygge boliger på St. Hanshaugen (+)
Bolig