NY JOBB: Petter Tiltnes.

Han skal lede eiendomssatsingen til Mathiesen Eidsvold Værk

Petter Tiltnes slutter i stilling som utviklingsdirektør NCC Property Development.

Publisert

– Nå har jeg vært hos NCC Property Development i snart fem år – og det har vært urolig lærerikt og givene. Jeg har vært del av et supert team og jobbet med mange spennende utviklingsprosjekter i Oslo og Bergen, sier Petter Tiltnes i en pressemelding.

I juni går han over i stillingen som daglig leder i Hurdal-baserte MEV Eiendom.

– Da jeg fikk muligheten til å bli daglig leder der, videreføre det gode arbeidet som er gjort og være med på å videreutvikle selskapet, kunne jeg ikke si nei. Dette er en kjempemulighet i et spennene selskap i vekst, med en stolt historie som forplikter. Motivasjonen er stor og jeg gleder meg veldig til å komme i gang, påpeker han.

Mathiesen Eidsvold Værk er en tradisjonsrik familiebedrift som ble stiftet i 1671.  De driver skogbruk, eiendoms- og utmarksforvaltning av en 357.000 mål stor eiendom med diverse bygninger, næringsbygg, boliger og hytter i kommunene Hurdal, Eidsvoll, Nannestad, Ullensaker og Nes i Akershus, samt Gran og Østre Toten i Oppland. 

Dagens styreleder og eier Haaken Nicolai Mathiesen sier de har store arealer i en geografi med vekst i både befolkning og næringsliv. 

– Med vårt mål om en ansvarlig bruk av arealer og kommersielt potensial var det nødvendig å få en person med høy kompetanse på eiendomsutvikling med på laget. Petter Tiltnes har erfaringen, kompetansen og personlige egenskaper vi trenger for å bringe dette videre etter nåværende daglig leder som går av med pensjon, sier han.

Powered by Labrador CMS