Veidekke vil satse mer på utvikling av logistikkeiendommer.

Veidekke jakter på logistikktomter

Veidekke Eiendom skal utvikle et nytt lagerbygg på 11 500 kvadratmeter på Ski. Samtidig intensiveres jakten på nye logistikktomter.

Publisert Sist oppdatert

Veidekke Logistikkbygg skal et nytt kombinert lager- og logistikkbygg for Veidekke Eiendom på Berghagen i Ski kommune. TTI (Truck & Trailer Industri AS) blir hovedleietaker i det nye bygget. Byggekontrakten er på ca. 125 millioner kroner.

Nå vil Veidekke Eiendom satse mer på utvikling av logistikkeiendommer.

– Logistikkbygg er en langsiktig og viktig del av Veidekke Eiendom sin næringsstrategi. Vi kommer derfor nå til å intensivere jakten på nye logistikktomter med attraktive beliggenhet som vi kan utvikle fremover, sier akkvisisjonssjef i Veidekke Eiendom, Thomas Nielsen.

Veidekke Logistikkbygg AS byttet nylig navn fra Norske Stålbygg AS. Selskapet har vært eid 100 prosent av Veidekke siden 1999 og har spesialisert seg på bygging av nærings- og industribygg i stål. Nå er fokus bredere enn stål, men byggingen gjøres fortsatt innenfor nisjen industri- og logistikkbygg.

– Vi håper at dette er det første av mange samarbeidsprosjekter mellom Veidekke Eiendom og Veidekke Logistikkbygg. Oppdraget passer meget godt inn i vår satsning på utvikling og oppføring av yrkesbygg i totalentreprise. Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven og ser frem til et fruktbart og spennende samarbeid, sier daglig leder Roar Kristiansen i Veidekke Logistikkbygg AS.

Powered by Labrador CMS