Ryensvingen 5-7 er solgt.

Vika-syndikat fikk med Centennial på kjøp

Et Vika Project Finance-syndikat har kjøpt Ryensvingen 5-7. Endre Røsjøs eiendomsselskap Centennial tok 25 prosent av prosjektet og tar seg av forvaltningen.

Publisert Sist oppdatert

Det er en moderne kontor- og handelseiendom fra 2013/2014 som Vika Project Finance nå har tilrettelagt for en gruppe investorer. Ryensvingen 5-7 har et samlet areal på drøye 16 000 kvadratmeter og har leietakere som Elixia, Rema 1000, Eaton Electronics og en rekke mindre kontorvirksomheter. Eiendomsverdien er 320 millioner kroner, og årlige leieinntekter er 21,7 millioner kroner.

Vika Project Finance har fått med Endre Røsjøs selskap Centennial på 25 prosent av prosjektet. Selskapet har siden begynnelsen av 2000-tallet eid naboeiendommen Ryensvingen 3, og har ifølge Vika Project Finance opparbeidet seg god kunnskap om Ryen. Centennial skal også være teknisk forvalter for Ryensvingen 5-7.

– Vi eier nabobygget og får en større del av markedet lokalt ved å bli med på denne eiendommen. Vi har stor tro på Ryen-området, sier Raymond Gabrielsen i Centennial til Estate Nyheter.

Eiendommen ligger rett ved holdeplasser for buss og t-bane, i et område hvor selskaper som Møller Eiendom, Bane NOR Eiendom, Tellus Eiendom og Watrium eier eiendommer.

Selger av eiendommen er Akrobat Eiendom, som eies av Schage Eiendom og Energiflex (50/50). Newsec var selgers rådgiver i transaksjonen.

Powered by Labrador CMS