Nyheter

Akers eiendomsselskap med ansettelser

FP Eiendom har ansatt to eiendoms- og investeringsanalytikere.

Kim Alexander Lam og Haakon Høiberg begynner i FP Eiendom.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Aker ASAs eiendomsselskap FP Eiendom (tidligere Fornebuporten) har høyt aktivitetsnivå i tidem fremover. Selskapet har derfor ansatt Kim Alexander Lam og Haakon Høiberg som eiendoms- og investeringsanalytikere.

Haakon Høiberg kommer fra stillingen som markedsanalytiker i UNION Gruppen. Han har tidligere vært journalist i Finansavisen og er utdannet siviløkonom med spesialisering i finans fra Handelshøyskolen BI.

Kim Alexander Lam har to års erfaring fra revisjon Deloitte med hovedsakelig finans- og eiendomsklienter. Han er utdannet siviløkonom med spesialisering i finans fra Norges Handelshøyskole.

– Vi er svært glade for å få med to motiverte analytikere på laget. Kim og Haakon vil ha en sentral rolle i utviklingen av FP Eiendoms eksisterende nærings og boligportefølje. I tillegg vil de styrke vår kapasitet i arbeidet med nye investeringer, sier daglig leder Torstein Storækre i FP Eiendom.

FP Eiendom er Aker ASAs eiendomssatsing. Selskapet utvikler og forvalter eiendom for Aker og andre samarbeidspartnere. I porteføljen er næringstomter for utvikling på Fornebuporten og Aberdeen International Business Park, boligporteføljen til FP Bolig, som eies og utvikles i partnerskap med Joh Johannson Eiendom AS, Geveran Trading Co. Ltd og OBOS, en investeringsportefølje bestående av pågående senfase boligprosjekt, teknisk forvaltning av Akerkvartalet, forvaltning av industri- og næringseiendommer for TRG Finance og satsing på hotellutvikling og -drift i lag med Haut Nordic AS.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se Ringnes’ elleville eiendomsmeny for 2019
Play
Skrur tiden tilbake til 1902
Utvikling
Har passert 100.000 kroner per kvadratmeter (+)
Bolig
Selger portefølje med 38 leiligheter (+)
Transaksjoner
– Vi kan øke inntektene til gårdeiere med 25 prosent
Aktuelt
Se alle pluss saker
Norge best rustet for ny nedtur
Aktuelt
Møller Eiendom ansetter miljøstrateg
Karriere
Blir partner i ProBiz
Karriere
Vil åpne for 5000 nye boliger helt øst i byen
Bolig