Gunnar Oveland ser nye muligheter sammen med Anders Buchardt. Foto: Finn Ståle Felberg.

Går fra Aspelin Ramm til Anders Buchardt

Gunnar Oveland forlater Aspelin Ramm etter 13 år for å inngå partnerskap med Anders Buchardt.

Publisert Sist oppdatert

– Vi ønsker Gunnar lykke til med nye spennende utfordringer. Han har vært en viktig del av vårt team både menneskelig og faglig i de 13 årene han har vært hos oss. Han vil bli savnet av oss og våre samarbeidspartnere, sier administrerende direktør i Aspelin Ramm, Gunnar Bøyum.

Gunnar Oveland har hatt stillingen som direktør for forretningsutvikling i Aspelin Ramm. Han startet i Aspelin Ramm som prosjektleder for Hotell 33 på Økern, og har siden 2012 hatt ansvar for utvikling i Aspelin Ramm. I partnerskapet med Anders Buchardt vil han arbeide med nye hotellprosjekter og flere prosjekter innenfor fritidsmarkedet på ulike skidestinasjoner.

– Jeg har hatt 13 innholdsrike og gode år i Aspelin Ramm og fått lov til å være med på mange spennende utviklingsprosjekter. Det er selvsagt trist å forlate en slik organisasjon med gode eiere og så mange dyktige medarbeidere, men er nå i en fase i arbeidskarrieren min hvor tiden er riktig for å ta steget videre. Ved å inngå samarbeid med Buchardt får jeg muligheten til å kombinere mine erfaringer innenfor eiendomsutvikling sammen med personlige interesser. Jeg ser frem til nye utfordringer, og håper å kunne bidra til å utvikle mange nye gode prosjekter sammen med Anders i tiden fremover, sier Oveland.

– Selv med en liten organisasjon har AB Invest utviklet en rekke store prosjekter i Norden. Slik kunne vi gjerne fortsatt i årene som kommer, men da muligheten til å styrke laget med Gunnar dukket opp, kunne vi ikke la den gå fra oss. Jeg har fulgt Gunnar i mange år og alltid vært imponert over den kapasiteten han utgjør. For oss vil Gunnar bli avgjørende for å styrke satsingen ytterligere innen hotell- og destinasjonsutvikling. Gunnar har erfaringen som skal til og vist sin dyktighet gjennom imponerende prosjekter hos Aspelin Ramm. At han i tillegg er meget habil på ski og en veldig trivelig kar, legger grunnlaget for at dette skal bli både morsomt og lønnsomt, sier Anders Buchardt i en kommentar.

Powered by Labrador CMS