Anders Bjerke Rennesund begynner i CBRE i september.

Fra Cushman til CBRE

CBRE har hentet Anders Bjerke Rennesund som ny leder for leietakerrådgivningen i selskapet.

Publisert Sist oppdatert

Anders Bjerke Rennesund går fra stillingen som partner i Cushman & Wakefield Realkapital til CBRE. Der skal han lede leietakerrådgivningssatsingen til selskapet og håndtere både den norske kundeporteføljen og selskapets globale nettverk.

– Jeg ser frem til å ta fatt på nye oppgaver i CBRE, og har sterk tro på selskapets strategi. Bredden i tjenester, kundefokus og leveranseplattform vil lykkes i årene fremover, rett og slett fordi markedet etterspør det. Topptunge aktører med lav endringstakt vil bli kraftig utfordret av kundene fremover. Jeg har selv bevitnet hvordan CBRE har utviklet seg de siste årene og hvilken punch det er i organisasjonen. CBREs brede internasjonale nettverk, tydelige satsning på teknologi, samt innsikt i både investor- og brukersegmentet er noe som klart skiller seg ut i bransjen, sier Anders Bjerke Rennesund.

Før han jobbet i Cushman & Wakefield, har Anders Bjerke Rennesund arbeidet i selskaper som Atento og ErgoGroup (Evry).

Anders vil med sin kompetanse, erfaring og sterke omdømme være en viktig bidragsyter i vår videre utvikling. Hans erfaring fra store og komplekse rådgivningsoppdrag, prosjektledelse i store endringsprosesser, kombinert med teknologiforståelse vil gi kundene den trygghet som kreves i dagens marked. Vi er veldig glade og stolte av å få Anders om bord, og dra nytte av all hans erfaring og innsikt, sier John Olof Solberg, administrerende direktør i CBRE Norge.

Anders Bjerke Rennesund begynner i den nye stillingen i september 2018.

Powered by Labrador CMS