Eiendommen huset tidligere Circle K.

Møller Eiendom kjøpte på Frogner

Møller Eiendom har kjøpt den gamle bensinstasjonen i Balders gate 28 på Frogner i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Eiendommen, som tidligere huset en Circle K-bensinstasjon, har et tomteareal på 563 kvadratmeter. I mars i fjor ble den solgt for 38 millioner kroner etter at den ble annonsert til en prisantydning på 22 millioner kroner. Nå har Møller Eiendom kjøpt Balders gate 28 for 31,6 millioner kroner. Selger var Circle K.

Markedsdirektør Pål Bøe og direktør for forretningsutvikling Jakob Krupka i Møller Eiendom gleder seg til å jobbe med Balders gate 28.

– Vi har fått muligheten til å kjøpe en sentral, attraktiv og liten tomt på Frogner som vi vil utvikle til å bli et naturlig tilskudd til lokalmiljøet. Tomten i Balders gate er i utgangspunktet ikke en naturlig del av vår eiendomsportefølje, men er et drømmeprosjekt hvor vi vil jobbe fram en løsning vi kan være stolte av i generasjoner, sier Jakob Krupka, direktør for forretningsutvikling i Møller Eiendom.

Markedsdirektør Pål Bøe forteller at planen i første omgang er å gjøre noe midlertidig for eiendommen knyttet til mobilitet. Direktør for forretningsutvikling Jakob Krupka utdyper planene for mobilitet:

– Vi vil gjerne lage et lite senter for bildeling, og ladestasjoner for el-biler. Vi håper også å få med Møller Medvind til å drive utleie av el-sykler og enkle klargjøringstjenester, sier Jakob Krupka.

På sikt ser Møller Eiendom for seg utvikling av et leilighetsbygg på tomten for den gamle bensinstasjonen.

– Prosjektet skal ta hensyn til begrensningene som ligger i gjeldende servitutter – og løsningen må utvikles i respekt for omgivelsene og eksisterende bebyggelse. Vi vil involvere alle parter, og er allerede i dialog med naboer, Byantikvaren og Plan- og bygningsetaten i Oslo kommune, sier Jakob Krupka.

Powered by Labrador CMS