F.v. Eline Solheim, masterstudent ved NTNU.
, Ørjan Hurv, masterstudent ved NTNU (nede i midten), Marita Aastad Pedersen (oppe i midten) og Henriette Mork som begge er masterstudenter ved NBMU.

De fikk stipend fra Eiendomsbransjen

Eiendomsbransjen ønsker å motivere til nytenkning og økt kunnskapsnivå. Derfor har de etablert en stipendordning, og de første tre stipendene er nå delt ut.

Publisert Sist oppdatert

Eiendomsbransjens stipendordning gir økonomisk støtte til studentoppgaver som kan bidra til å øke kunnskapsnivået om offentlig og privat by- og stedsutvikling, samt å inspirere til nytenkning om eiendomsbransjens samfunnsroller fremover. Fagstipendene kan søkes av studenter som innleverer Master- eller Bacheloroppgave ved norsk universitet eller høyskole våren 2018.– Vår omverden er i sterk og vedvarende forandring, som følge av megatrender og teknologiske innovasjoner som delingsøkonomi, digitalisering, nye forretningsmodeller som snur de gamle modellene på hodet samt fremveksten av en økende freelance tankegang blant arbeidstakere. Dette nye landskapet utfordrer oss som bransje, samtidig som vi har tilgang til en enorm infrastruktur av eiendom og bygg i egne porteføljer – der kombinasjonen av disse vil danne grunnlaget for morgendagens eiendomsbransje, sier Øystein Ringen Kristoffersen i en pressemelding.

Kristoffersen er gründer av Senter for eiendomsfag og initiativtaker til nettsiden eiendomsbransjen.no, en kunnskapsportal der omverdenen kan bli bedre kjent med landets ledende eiendomsaktører. Bakgrunnen for etableringen av stipendordningen er at Eiendomsbransjen ønsker å inspirere studenter ved universiteter og høyskoler til å bidra med sine ideer og ressurser til nytenkning som supplerer og utfordrer eiendomsbransjen.

Juryen består av Ole Petter Bjørseth, adm. direktør i R. Kjeldsberg, Simon Venemyr Ottersland, adm. Direktør i Hemfosa Samfunnsbygg, Mona Ingebrigtsen, adm. direktør i Oslo Areal, Gro K. Boge, adm. direktør i DNB Næringseiendom og Øyvind Moen, adm. direktør i Veidekke Eiendom. De har enstemmig besluttet at årets prisvinnere er følgende tre søkere, som hver tildeles kr 20.000 i støtte til sine respektive Masteroppgaver våren 2018:

Eline Solheim, masterstudent ved NTNU.Stipendmottaker skal se på følgende problemstilling: Kan man bedre ivareta det sosiale aspektet ved bærekraft gjennom alternative boformer?

Ørjan Hurv, masterstudent ved NTNU. Stipendmottaker skal se på følgende problemstilling: Hvordan kan det offentlige legge til rette for god steds- og byutvikling ved å gjennomføre en sentral grunnutvikling?

Marita Aastad Pedersen og Henriette Mork, masterstudenter ved NBMU.Stipendmottaker skal se på følgende problemstilling: Gjenbruk av eksisterende bebyggelse i eiendomsutviklingsbransjen.

Powered by Labrador CMS