Jessheim Sør blir en ny bydel få minutters gange fra Jessheim sentrum når første byggetrinn med 109 leiligheter kommer for salg. Fra venstre: Jonas Mjåvatn, Stig Øydna Kvarsnes og Lasse Skjelbred.

Bygger ny bydel på Romerike

Første byggetrinn med 109 leiligheter i Jessheim Sør-prosjektet legges snart ut i markedet.

Publisert

– Vi er svært glade for at vi nå kan lansere prosjektet i markedet, sier Lasse Skjelbred, administrerende direktør i Conceptor Bolig AS. De skal bygge leiligheter og boliger i det indre InterCity-området og har cirka 2400 leiligheter under utvikling.

Skjelbred har stor tro på vekst i Ullensaker, med Jessheim og Gardermoen som fokusområder, og Conceptor Bolig skal utvikle og bygge opp mot 800 leiligheter i Jessheim Sør prosjektet. Området er ferdig regulert og samlet skal det bygges cirka 70.000 kvadratmeter BRA bolig. Reguleringsplanen åpner også for bygging av næringsarealer, hvor 3.000 kvadratmeter er detaljhandel, 10.000 kvadratmeter er plasskrevende handel hvor det er mulighet for treningssenter og spisesteder.

– Prosjektet på Jessheim Sør er tegnet av TAG Arkitekter. Her er det lagt stor vekt på en moderne arkitektur med brutte fasader, nyanserte farger og spennende materialvalg. Det blir luftige uteplasser med sollys, grønne plener og lekeområder og et nettverk av stier og gangveier. Biltrafikken ledes ned i garasjeanlegg, sier Stig Ø. Kvarsnes, som er prosjektleder for Jessheim Sør i Conceptor Bolig.

Byggetrinn 1 på Jessheim Sør vil bestå av to leilighetsbygg på 5 og 6 etasjer, med tilsammen 109 leiligheter. Her finner du 1, 2 og 3-roms leiligheter.

– Ullensaker kommune har vist stort engasjement for å sikre at vi raskt skal komme i gang med prosjektet, noe vi synes er veldig motiverende og et godt grunnlag for det videre arbeidet, sier Kvarsnes.

– Det mest spennende som har skjedd i Ullensaker

– Jessheim Sør blir et viktig by-utviklingsområde for Jessheim med mye potensiale gitt av sin størrelse og sentrale beliggenhet ved inn-/utfart til E6. Lokaliseringen gjør prosjektet til Jessheim sin portal og Ringveien som går forbi prosjektet gjør området til en naturlig plass for handel og servicetjenester. Dette vil bli et svært attraktivt boligområde med kort vei til sentrum i forlengelse av etablerte boligområder. Vi ser et stort potensial for området og er utrolig stolt av å ha blitt valgt som arkitekter, sier Håkon Berger i Tag Arkitekter.

Selskapet var et av flere arkitektfirma som kom med forslag til løsninger når Conceptor Bolig våren 2017 gjennomførte en arkitektkonkurranse knyttet til Jessheim Sør prosjektet.

– Jessheim Sør er det mest spennende som har skjedd i Ullensaker på mange år. Området er innfallsporten til Jessheim, og vil etablere den urbane opplevelsen av Jessheim som det naturlige sentrum på Øvre Romerike. Næring og handel vil danne grunnlag for et aktivt miljø, mens boligene som trekker mot parkanlegg og bekkedalen gir ro og god bokvalitet. Det er jobbet effektivt med å forme leiligheter med kvaliteter som luftige rom, dagslys, effektive arealer og uteplasser. Her skal det være godt å bo, men også å leve, sier Jonas Mjåvatn fra Eiendomsmegler1.

Jakter mer

– Vi er aktive i hele vårt satsingsområde for å finne spennende utviklingseiendommer for boligformål. Vi møter for tiden en rekke eiendomsbesittere som ønsker å samarbeide om å utvikle sine eiendommer. Vi er opptatt av å skape gode løsninger i samarbeid med de grunneierne vi møter. Conceptor Bolig har fokus på det indre-Intercity området. Gardermoen og Jessheim i Ullensaker kommune ligger perfekt til i forhold til vår strategiske satsning, sier Skjelbred.

Prosessen med å finne leietakere til handelsarealet er også godt i gang. De har allerede signert avtale med REMA 1000 om etablering av dagligvarebutikk på området, og de er i videre i dialog med flere andre handelsaktører og servicevirksomheter.

Powered by Labrador CMS