Haavard Rønning blir ny finansdirektør i Npro.

Npro henter ny finansdirektør

Haavard Rønning (43) has blitt ansatt som ny CFO i Norwegian Property. Haavard Rønning kommer fra tilsvarende stilling i Møller Eiendom. 

Publisert Sist oppdatert

– Npros eiendommer i CBD og Nydalen er et godt utgangspunkt for videre vekst, og jeg ser frem til å videreutvikle selskapet, sier Haavard Rønning i en pressemelding.

Rønning har en siviløkonom-utdannelse fra BI og har tidligere jobbet som finansdirektør i Selvaag Bolig. Tidligere hadde han ulike stillinger i samme selskap, samt i PwC.

– Jeg er veldig fornøyd med at Haavard Rønning har takket ja til stillingen som finansdirektør i Norwegian Property. Han har bred erfaring fra eiendomsbransjen og vil være en viktig bidragsyter i fremtiden, sier påtroppende administrerende direktør i Norwegian Property, Bent Oustad.

Med Rønning på laget har Norwegian Property fått to ny toppledere. Oustad begynner ikke i stillingen før i januar, og erstatter da Svein Hov Skjelle som tok over etter at Olav Line sluttet og gikk til Selvaag Eiendom og deretter til Mustad Eiendom. Rønning begynner i stillingen 1. mars 2018.

Powered by Labrador CMS