Eivind Hovrud tiltrådde i oktober som partner i AMSTRAT.

Fra Newsec Basale til partner i AMSTRAT

Eivind Hovrud går fra Newsec Basale og blir partner i AMSTRAT.

Publisert Sist oppdatert

Selskapet tilbyr aktiv forvaltning og spesialisert bistand til eksterne eiendomsbesittere. AMSTRAT står for Asset Management Strategi, som er kjernen i selskapets leveranse. Utover Hovrud består selskapet av Asle Løvstad og Bendik Strand Skaslien, begge med lang erfaring fra eiendomsbransjen.

Hovrud er utdannet ingeniør VVS, og har mer en 30 års erfaring fra selskaper som Gjensidige Eiendom, Vital Eiendom, Oslo Areal og Newsec Asset Management og tidligere som rådgivende ingeniør.

– Eivind har bred erfaring med prosjektledelse, miljø- og energioptimalisering, etablering og oppfølgning av driftskonsepter og kundepleie. Han har også hatt ansvaret for store leietaker- og ombyggingsprosjekter og bistår også teknisk ved Due diligence prosesser. Eivind tilfører oss en verdifull ressurs, og med han på laget har vi et tverrfaglig team, som jobber aktivt og dedikert, utarbeider løsninger for kunden og gir raske tilbakemeldinger, sier Asle Løvstad, daglig leder i AMSTRAT.

Tidligere kollegaer

– Jeg jobbet sammen med Bendik og Asle i Newsec Asset Management, og når de, etter fusjonen mellom Basale og Newsec, gikk ut og startet et nytt selskap, og ønsket meg med på laget, var det ikke tvil om at dette var noe jeg ville være med på, sier Hovrud.

 

Powered by Labrador CMS