Østsiden Storsenter er en av eiendommene som er til salgs.

Selger to bydelssenter

Heilo Eiendom er i markedet for å selge Fanatorget i Bergen og Østsiden Storsenter i Fredrikstad.

Publisert

Eiendomsrådgiveren Heilo Eiendom har fått salgsoppdraget for de to lokalsentrene, og er ute med en teaser til interesserte investorer.

Det er Vestenfjeldske Eiendom som er selger av Fanatorget, et bydelssenter i Ytrebygda bydel i Bergen. Senteret er fullt utleid til 11 butikker og serveringssteder, samt virksomheter innenfor helse og kommunale service- og bydelkontorer og barnehage. Blant leietakerne er Rema 1000, Bergen kommune, Europris, Nille og Boots apotek. Brutto husleie er anslått til 9,6 millioner kroner i 2017, og den vektede gjenværende leietiden er 5,2 år. Fanatorget har et samlet areal på 9511 kvadratmeter.

Senteret ligger i Ytrebygda bydel i Bergen, som har rett under 30 000 innbyggere. I området kan det bli omfattende boligutvikling ved konvertering av næringsbygg. Profier har planer om å utvikle boliger på Statoils tidligere hovedkontor på Sandsli, sør for Fanatorget.

Rema Etablering Østre Østland AS utviklet Østsiden Storsenter, som sto ferdig november 2016. Senteret er leid ut til virksomheter som Rema 1000, Plantasjen, Europris, Nille og Vitusapotek og har i år 8,3 millioner kroner i forventede brutto leieinntekter. Vektet gjenværende leietid er 9 år. Østsiden Storsenter har et samlet areal på 6336 kvadratmeter.

Senteret ligger fem kilometer øst for Fredrikstad sentrum i tettstedet Sellebak. Ifølge teaseren til Heilo Eiendom er Østsiden og området rundt eiendommen ventet å bli det største utbyggingsområdet i Fredrikstad etter Værste. Arca Nova, Block Watne og OBOS skal alle utvikle boliger i området.

Powered by Labrador CMS