Oslo Apartments har 250 leiligheter og vil i løpet av året runde 330 leiligheter.

Kjøper Oslo Apartments

Forenom kjøper Oslo Apartments og får dermed 330 nye leiligheter i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Finske Forenom styrker sin posisjon i det norske markedet innenfor utleie av fullt utstyrte leiligheter ved å kjøpe Oslo Apartments. Selskapet er allerede Nordens ledende aktør innenfor dette segmentet, og får ved oppkjøpet umiddelbar tilgang på 250 leiligheter. I tillegg får Oslo Apartments 80 nye leiligheter senere i år.

– Vi har sett at etterspørselen etter mellomstore leiligheter har skutt i været i Norge. Oslo er en forretningsby med enormt potensiale. Vi ønsker å ta del i denne veksten gjennom å utvide vår virksomhet her, sier administrerende direktør i Forenom, Johannes Kangas.

Han forteller at kundene hovedsakelig er internasjonale selskaper som bruker leiligheter for å jobbe på lokale prosjekter.

– Oslo og Norge trenger en sterk og profesjonell nordisk leverandør av leilighetsutleie til bedrifter. Dette vil bidra til å tiltrekke internasjonale selskaper til Norge – og overtale dem til å bli her. Oppkjøpet vil gjøre Oslo til en mer attraktiv forretningsdestinasjon for internasjonalt næringsliv, sier Jussi Saarinen, direktør for Internasjonale operasjoner hos Forenom.

Oslo Apartments’ styreleder Harald Wand er fornøyd med avtalen.

– Vi er svært fornøyd og ekstremt motiverte nå som vi har slått oss sammen med en av Nordens sterkeste aktører. Dette gjør oss i stand til å utvikle virksomheten til et nytt nivå. Et nivå som tilfredsstiller behovene til Oslos varierte næringsliv, samtidig som det åpner det internasjonale markedet, sier Wand.

Forenom har ambisjoner om å kunne tilby over 500 leiligheter i Norge innen 2017, og fra midten av 2018 kommer et nytt leilighetshotell med 160 leiligheter rett ved Barcode i sentrum. Forenom eier ikke leilighetene selv.

Powered by Labrador CMS