LHL-klinikken i Feiring.

Kjøper for 160 millioner kroner

Hemfosa har kjøpt en eiendom i Feiring i Eidsvoll for 160 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver det svenske børsnoterte selskapet i en pressemelding. Det er eiendommen som i dag huser LHL-klinikken som Hemfosa har kjøpt med en eiendomsverdi på 160 milloner kroner. LHL selger eiendommen og har samtidig tegnet en leieavtale på 15 år med Hemfosa. LHL planlegger å bruke deler av eiendommen på Feiring til rehabilitering og øvrige arealer planlegges utleid til skolevirksomhet. Overtakelsen skjedde 6. juli 2017.

Eiendommen har utleibare arealer på 16 000 kvadratmeter og genererer årlige leieinntekter på ca. 12 millioner kroner.

– Vi ser frem til å videreutvikle vårt partnerskap med LHL, som vi ser på som den ledende aktøren innen helse og rehabilitering. Kjøpet av eiendommen, som i dag inneholder Feiring klinikken, passer veldig bra inn i vår profil, og vi ser frem til å bistå LHL med den fremtidige virksomheten også på Feiring, sier Simon Venemyr Ottersland, COO for Hemfosa Norge

– LHL er glad for at det ble Hemfosa som kjøpte eiendommen på Feiring. Hemfosa eier også LHL-sykehuset Gardermoen og LHL kjenner derfor Hemfosa godt allerede. Gjennom en lang tilbakeleieavtale oppnår LHL å frigjøre kapital til videre utvikling samtidig som vi kan disponere den flotte eiendommen på Feiring til nye aktiviteter til beste for LHL og lokalsamfunnet, sier Frode Jahren, generalsekretær i LHL.

Powered by Labrador CMS