Otto Christian Groth, Matilda Vinje og Ida Aall Gram.

AF Eiendom ansetter ledere

AF Eiendom har ansatt Ida Aall Gram og Otto Christian Groth som nye porteføljedirektører.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har ambisiøse vekstmål, og med det øker behovet for ledelseskapasitet i selskapet. Vi er derfor svært glade for å kunne ønske Ida Aall Gram og Otto Christian Groth velkommen til AF Eiendom, sier direktør i AF Eiendom, Matilda Vinje.

De to nye AF Eiendom-ansatte får ansvar for hver sin portefølje av utviklingseiendom. Ida Aall Gram er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Hun kommer fra stillingen som CFO i Gyldendal ASA, og har bakgrunn fra Orkla Eiendom og McKinsey & Co. Hennes ansvarsområde blir Stor-Oslo Vest og regionale prosjekter.

– Jeg ser frem til å komme tilbake til eiendomsbransjen og bli en del av AF Gruppen. AF Eiendom har mange spennende prosjekter og sammen skal vi jobbe for ytterligere vekst innen eiendomsutvikling, sier den påtroppende prosjektdirektøren, Ida Aall Gram.

Otto Christian Groth har ansvaret for Stor-Oslo Nord-Øst. Han har bakgrunn fra AF og har blant annet vært prosjektleder for Securitas’ hovedkontor på HasleLinje.. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU.

– Det er svært givende å jobbe i et selskap som arbeider så målbevisst med å utvikle sine ansatte. Jeg gleder meg til å gå i gang med nye utfordringer og til å være med å utvikle flere gode eiendomsprosjekter i AF, denne gangen på byggherresiden, sier Groth.

Ledergruppen i AF Eiendom består nå av Matilda Vinje, Arnt Eriksen, Rune Kjeldstad og Otto Christian Groth, samt Ida Aall Gram fra 1. september. Per Olav Bernhardsen går ut av ledergruppen og over i ny rolle som utviklingssjef innen byggevirksomheten til AF Gruppen.

Powered by Labrador CMS