De beste eiendomsadvokatene

Disse eiendomsadvokatene fikk topp-plasseringene i Finansavisens Advokatundersøkelse 2017.

Publisert

Finansavisen har i dag publisert sin årlige advokatundersøkelse, der bransjen selv har kåret sine enere innen forretningsjuridiske temaer. Advokatfirmaet BA-HR rangeres som Norges beste advokatfirma innen fast eiendom, med Selmer som nummer to og Føyen Torkildsen på plass nummer tre.

BA-HR: Advokat og partner Stig L. Bech.

Topp 10-listenEiendomsadvokat Stig L. Bech fra BA-HR har i Finansavisens undersøkelse gjort rent bord i kategorien fast eiendom, med 100 poeng (opp fra 97 poeng i fjor). Anne Sofie Bjørkholt fra samme firma har lagt beslag på andreplassen med 20 poeng, mens Hans Henrik Kværne fra Arntzen de Besche er rangert som nummer tre med 19 poeng.

Advokatfirmaet Selmer er på sin side det firmaet som har flest advokater inne på topp 10-listen. Selmer har fire eiendomsadvokater inne på topp 10-listen. Det er Thomas Reppe Wetting (4. plass), Line Ravlo-Losvik (5. plass), Mikkel Vislie (8. plass) og Andreas Rørvik (10. plass) som har kommet med på årets liste.

Se opp for disseFinansavisens advokatundersøkelse har også en egen rangering for «de unge og sultne», i dette tilfellet talentene under 40 år. I kategorien fast eiendom har Wikborg-advokat Ingrid K. Høstmælingen kuppet førsteplassen med 23 poeng. Ole Andreas Dimmen fra BA-HR er inne på andreplass med 14 poeng, mens Eilif S. Koch er rangert som nummer tre med 13 poeng.

– Veldig morsomt– Veldig morsomt dette, for hele eiendomsteamet hos BA-HR. Ikke minst at bransjen har fått øynene opp for hvilken fantastisk kapasitet Ole Andreas er. Han blir sentral når eiendomsbransjen skal utvikles videre, sier en fornøyd Stig L. Bech i BA-HR, før han legger til:

– Det er generelt en flott ting å komme på kontoret hver morgen, relativt tidlig – for etter hvert å kjenne raden summe av lyden av flinke folk, kommersiell teft, tung juss og masse energi – med dagens team kan vi løfte hva det skal være!

SELMER: Administrerende direktør Atle Carlsen.

– Dette setter vi pris påOgså i Selmer er det god stemning etter resultatene i advokatundersøkelsen.

– Det er mange tilfeldigheter i disse kåringene. Våre advokater møter daglig mange dyktige kollegaer fra ulike firma som kunne vært på listen, og vi setter stor pris på at nettopp disse erfarne kollegaene har stemt frem såpass mange av våre partnere, sier administrerende direktør Atle Carlsen i Advokatfirmaet Selmer DA.

Selmer har i dag åtte partnere som jobber fulltid med eiendom, og et eiendomsteam på 27.

– At Selmers eiendomsteam oppnår topp-plassering for hele fire av partnerne våre, er en hyggelig anerkjennelse og bekreftelse av den faglige og kommersielle styrken som vi tilbyr for våre eiendomskunder, fortsetter han.

WIKBORG REIN: Advokat og partner Ingrid K. Høstmælingen.

– SmigrendeIngrid K. Høstmælingen i Wikborg Rein sier hun er smigret over å bli kåret av sine egne, men legger til at det er farlig å tro at slike lister gir et riktig bilde av hvem som er de største talentene i bransjen.

– Det som virkelig betyr noe og som gjør meg skikkelig glad hver dag, er at vi akkurat nå har mange spennende oppdrag for akkurat de klientene vi ønsker å jobbe med. For å komme dit, og for å fortsette i den gode steamen, er det viktigste å ha et godt lag som vil hverandre vel og hvor arbeidsglede, faglighet og kommersiell forståelse står i fokus.

– Og der er særlig Lars Ulleberg Jensen, Gøran Mjelde Aarvik, Anders Myklebust og Erlend Holstrøm helt sentrale – i tillegg til en super gjeng med ansatte advokater som leverer varene hver dag. Det er få deler av godt moderne advokathåndverk som gjøres av en person alene, sier Høstmælingen.

Powered by Labrador CMS