Eskil Skei blir daglig leder i GVA Commercial Real Estate Norway. (Foto: Thomas Bjørnflaten/Nyebilder.no)

Næringsmeglere går sammen

Persen Skei og GVA Commercial Real Estate Norway (GVA) inngår et strategisk samarbeid. Samtidig blir Eskil Skei ny daglig leder av GVA.

Publisert

De to næringsmeglerne har tegnet en intensjonsavtale om et strategisk samarbeid som kan lede til en sammenslåing av selskapene i 2017.

– Men vi går videre som to separate selskaper i starten. Jeg har påtatt meg oppdrag og vil bli daglig leder i GVA og det er gjennom GVA jeg vil gjøre min megling. Det blir et tett samarbeid som vi tar gjennom to trinn, sier Eskil Skei til Estate Nyheter.

Eskil Skei forklarer modellen med en praktisk side, hvor begge næringsmeglerne har sine forpliktelser, og at det derfor er greit å bruke litt tid på en mulig sammenslåing.

– Vi leverer i dag tjenester innen eiendomstransaksjoner, utleie, leietakerrådgivning og verdivurderinger, og med Eskil Skei som ny leder og et strategisk samarbeid med Persen Skei AS, tilfører vi hverandre en betydelig bredde og styrke i kompetanse, kontaktnett og erfaring, sier styreleder i GVA, Anders Foss.

– Å knytte oss opp mot det internasjonale GVA-systemet oppfatter vi som veldig interessant. Vi er to mellomstore aktører som begge får en bedre plattform, sier Skei.

GVA Worldwide-alliansen gir GVA tilgang til et nettverk med 6000 eiendomsspesialister på verdensbasis. GVA Norway har gode relasjoner til selskaper, mennesker og eiendom i 25 land.

Persen Skei har spesialisert seg som en transaksjonsrådgiver, mens GVA driver både med søk, utleie og transaksjoner. GVA vil fortsette med de samme områdene som før etter samarbeidet.

Eskil Skei er handelsøkonom med 25 års erfaring fra finans- og eiendomsbransjen, blant annet i DNB og Akershus Eiendom. Persen & Co AS ble grunnlagt i 1992, Eskil Skei ble partner i 2001 og selskapet endret navn til Persen Skei i 2004.

Powered by Labrador CMS