16 ETASJER: Høyhuset på Ensjø Torg bygges over T-banestoppet og består av 16 etasjer. (Ill.: Skanska/Vy)

Solgte 30 leiligheter på 1 minutt

Det gikk raskt unna da Skanska hadde salgsstart på Ensjø Torg.

Publisert Sist oppdatert

Skanska skal bygge et høyhus på 16 etasjer plassert over T-banestoppet på Ensjø. 34 av 43 leiligheter ble solgt på dagen da salgsstarten gikk. Totalt kom det inn 75 kjøpstilbud. Mange av boligkjøperne er ute etter en to-roms. Men også flere av de store leilighetene gikk raskt.

– Det er rift om to-roms leilighetene, de ser vi at er veldig populære og det er de vi får flest kjøpstilbud på. Samtidig solgte vi både tre- og fire-roms leiligheter, som viser at både barnefamilien og førstegangskjøperen vil bo på Ensjø Torg, sier regiondirektør i Skanska Eiendomsutvikling, Helen Gåsvik.

– Det er svært gledelig å se at så mange vil kjøpe bolig i våre prosjekter. Å bygge et prosjekt som et høyhus er noe vi er stolte av, og vi er sikre på at boligkjøperne vil bli godt fornøyde med resultatet. Ensjø er en bydel i utvikling, og det er mange som vil bo her, sier Gåsvik.

Les også: Skanska gjør storkjøp på Sinsen

Høyhuset vil bestå av 16 etasjer og på toppen av bygningen skal det bygges takterrasse.

– Dette er leiligheter som får en helt unik utsikt i Oslo, sier Gåsvik.

– Vi bygger felles takterrasse på toppen av høyhus-bygningen, noe som vil gi beboerne et helt fantastisk utsyn over byen. Det betyr at selv om du kjøper leilighet i for eksempel 4. etasje, vil du ha tilgang til en av Oslos beste utsikt.

Les også: Neptune blar opp 200 mill for Ensjø-tomt

Det var leilighetene i 3.-8. etasje som ble lagt ut for salg først. Neste sjanse er onsdag 16. november – da er det salgsstart for leilighetene i 9.-15. etasje.

De første boligene på Ensjø Torg ferdigstilles høsten 2018. Dette byggetrinnet vil stå ferdig høsten 2019.

Powered by Labrador CMS