Har leid ut 2500 m2 på Ullevål

Publisert Sist oppdatert

Commercial Real Estate Norway har bistått Stiftelsen Heltberg med å søke etter nye lokaler og å forhandle frem leiekontrakt med gårdeier. De nye skolelokalene på Ullevål Stadion vil inneholde både gymsal og auditorium og lokalene er totalt på 2.435 kvadratmeter.

– Dette har vært et spennende oppdrag. Det er mange hensyn som skal ivaretas når det dreier seg om skolelokaler. Blant annet skal lokalene tilpasses så de blir optimale for en skoleutnyttelse innenfor bestemte økonomiske rammer. Videre dreier det seg om universell utforming og godt inneklima. Vi er fornøyd med leieavtalen vi har hjulpet Stiftelsen Heltberg med å forhandle frem og gratulerer med nye lokaler, sier Jørgen Jynge i GVA CRE Norway.

Leieavtalen går over ti år med mulighet for forlengelse.

Les også: Selger Ullevål Stadion

Les også: Rufsete utleiemarked

Les også: Pusser opp fire år etter åpning

Bedre fasiliteter

– Med etableringen på Ullevål Stadion vil skolen få større arealer og bedre fasiliteter enn i dag, samt få sikret sin drift for mange år fremover, sier Kjetil Eide, styreleder i Stiftelsen Heltberg.

Heltberg Private Gymnas tilbyr elevene et unikt studietilbud med videregående skoler, toppidrettsgymnas og nettstudier for privatister. Heltberg Gymnas har i dag rundt 230 elever.

Ullevål Stadion er Norges nasjonalanlegg for fotball og består i tillegg av rundt 100.000 m2 næringsarealer. Etableringen av Heltberg Gymnas i dette bygget gir vitalitet og være en positiv bidragsyter for utviklingen i nærområdet i mange år fremover.

– Vi gleder oss til at Heltberg Gymnas tar lokalene i bruk og til et positivt leieforhold, sier Jack Hemmestad jr., administrerende direktør i Ullevål Stadion.

Les også: Får ny, stor leietaker

Les også: Uenig i Ringnes-analyse

Les også: Sårbare leiepriser

Les også: – Leieprisene vil fortsette oppover

 

Powered by Labrador CMS