Skal bygge for 1,5 millliard

Publisert Sist oppdatert

 – Vi har lenge søkt etter
 et godt boligprosjekt i Tromsø. Da vi fikk muligheten til å kjøpe tomten slo vi til. Om ikke lenge vil kresne boligkjøpere få mulighet til å sikre seg boliger på Workinntoppen, sier markedsansvarlig Kristen Rikter-Svendsen i eiendoms- utviklingsselskapet Profier i en pressemelding.

– Profier og Barlindhaug har samarbeidet om eiendomsprosjekter i Tromsø i
mer enn 15 år. Vi har stor gjensidig nytte av å samarbeide. Våre felles prosjekter og vårt samarbeid kjennetegnes av profesjonalitet, gjennomføringsevne og høy kvalitet på sluttresultatet, sier adm. dir. Jens Arne Johnsen i Barlindhaug Eiendom.

Les også: Gjelsten krymper nybygg

Kjører høy standard

– Vi har mest suksess med prosjekter der beliggenheten er er den beste, standarden er høy og planløsninger på leilighetene er godt gjennomarbeidet, sier Rikter-Svendsen. 

– På Workinntoppen kan man spenne på seg skiene å gå rett ut i lysløypa utenfor stuedøren. Når snøen forsvinner kommer midnattsola, som man har orkesterplass til å nyte fra store balkonger.

Les også: Vil samle oljebransjen i Harstad

De første leilighetene i prosjektet får en sydvestlig orientering, og vil komme for salg allerede før sommeren. Utbyggerne har allerede fått flere henvendelser fra boliginteressenter.

– Leilighetene vil ha en standard som ikke er blitt tilbudt i Tromsø før, med gasspeis, vannbåren gulvvarme, innvendig adkomst fra parkeringskjeller og ellers høy kvalitet på byggene. Her blir det ingen svalganger og billige platekledninger på fasadene, som vi ser alt for ofte blir brukt på nye prosjekter, sier Rikter-Svendsen.

Les også: Thon vil bygge stort i Tromsø

Les også: Eiendomsboom i nord

– Kvalitet koster, men bolig er den viktigste investeringen man gjør i livet. Da er det viktig å føle trygghet for at et nytt hjem blir et godt sted å bo og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne, sier Johnsen.

Gjelsten har tro på Tromsø

Profiers hovedaksjonær er Bjørn Rune Gjelsten. Han har bidratt aktivt i vurderingene av Tromsø og Workinn-tomta.

Les også: Gjelsten selger aldri «Soppen»

– Profier har solgt leiligheter over hele Norge for mer enn fem milliarder de siste tre årene. Selskapet har spesialisert seg på å tilby leiligheter med høy standard. 
I Tromsø er Barlindhaug en god partner for oss. Vi er trygge på at vår felles satsing i Tromsø de kommende årene er godt timet i for hold til aktiviteten Tromsø har og vil få innenfor forskning, teknologi, offshorenæringen, i tillegg til den generelle nordområdesatsingen, sier Gjelsten.

 

Powered by Labrador CMS