Estate Nyheter

Nyheter – Norge

WorkinnWeb

Skal bygge for 1,5 millliard

Thor Arne Brun

tirsdag 21. januar 2014 13:19 (Oppdatert 13. januar 2016 1:50)

 – Vi har lenge søkt etter
 et godt boligprosjekt i Tromsø. Da vi fikk muligheten til å kjøpe tomten slo vi til. Om ikke lenge vil kresne boligkjøpere få mulighet til å sikre seg boliger på Workinntoppen, sier markedsansvarlig Kristen Rikter-Svendsen i eiendoms- utviklingsselskapet Profier i en pressemelding.

– Profier og Barlindhaug har samarbeidet om eiendomsprosjekter i Tromsø i
mer enn 15 år. Vi har stor gjensidig nytte av å samarbeide. Våre felles prosjekter og vårt samarbeid kjennetegnes av profesjonalitet, gjennomføringsevne og høy kvalitet på sluttresultatet, sier adm. dir. Jens Arne Johnsen i Barlindhaug Eiendom.

Les også: Gjelsten krymper nybygg

Kjører høy standard

– Vi har mest suksess med prosjekter der beliggenheten er er den beste, standarden er høy og planløsninger på leilighetene er godt gjennomarbeidet, sier Rikter-Svendsen. 

– På Workinntoppen kan man spenne på seg skiene å gå rett ut i lysløypa utenfor stuedøren. Når snøen forsvinner kommer midnattsola, som man har orkesterplass til å nyte fra store balkonger.

Les også: Vil samle oljebransjen i Harstad

De første leilighetene i prosjektet får en sydvestlig orientering, og vil komme for salg allerede før sommeren. Utbyggerne har allerede fått flere henvendelser fra boliginteressenter.

– Leilighetene vil ha en standard som ikke er blitt tilbudt i Tromsø før, med gasspeis, vannbåren gulvvarme, innvendig adkomst fra parkeringskjeller og ellers høy kvalitet på byggene. Her blir det ingen svalganger og billige platekledninger på fasadene, som vi ser alt for ofte blir brukt på nye prosjekter, sier Rikter-Svendsen.

Les også: Thon vil bygge stort i Tromsø

Les også: Eiendomsboom i nord

– Kvalitet koster, men bolig er den viktigste investeringen man gjør i livet. Da er det viktig å føle trygghet for at et nytt hjem blir et godt sted å bo og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne, sier Johnsen.

Gjelsten har tro på Tromsø

Profiers hovedaksjonær er Bjørn Rune Gjelsten. Han har bidratt aktivt i vurderingene av Tromsø og Workinn-tomta.

Les også: Gjelsten selger aldri «Soppen»

– Profier har solgt leiligheter over hele Norge for mer enn fem milliarder de siste tre årene. Selskapet har spesialisert seg på å tilby leiligheter med høy standard. 
I Tromsø er Barlindhaug en god partner for oss. Vi er trygge på at vår felles satsing i Tromsø de kommende årene er godt timet i for hold til aktiviteten Tromsø har og vil få innenfor forskning, teknologi, offshorenæringen, i tillegg til den generelle nordområdesatsingen, sier Gjelsten.

 

Siste nyheter Estate Norge

Partnerfabrikken

Nyheter / tirsdag 24. mai 2016

Trond Mohn aktiv i Mosking

Nyheter / tirsdag 24. mai 2016

Har fått ulovlige pengegaver fra eiendomsmeglerne

Nyheter / tirsdag 24. mai 2016

Klarsignal for Neptune på Holtet

Nyheter / tirsdag 24. mai 2016

Utbygger i trøbbel

Nyheter / tirsdag 24. mai 2016

Flere byggetillatelser til næringsbygg

Nyheter / mandag 23. mai 2016

Siste nyheter fra Estate Vest-Norge

Trond Mohn tungt inn i gjeldstynget eiendomsselskap

Nyhet / tirsdag 24. mai 2016

Den 10. mars i år ble det nemlig kunngjort at Mohn blir styreleder i Sæther Terrasse AS, som er 100 prosent eid av Mosking Bolig. [...]

Hero-brødrene vil inn på boligmarkedet i Bergen

Nyhet / tirsdag 24. mai 2016

– Vi ønsker å etablere oss i Bergen og har en plan for dette. Hvor fort vi kan komme i gang avhenger av hvilke prosjekter vi [...]

Fokus på miljø tenner fremtidens arbeidstakere

Nyhet / mandag 23. mai 2016

Universum er ute med en ny undersøkelse som viser hvor de nordiske studentene helst ønsker å jobbe etter endt studietid. [...]

Forsøkte ikke å sko seg på streiken hos konkurrentene

Nyhet / lørdag 21. mai 2016

– Vi forsøker å hjelpe de som ringer, men vi setter ikke opp prisene eller legger ut nye tilbud mens våre kolleger er i [...]

Dette er de heteste hotellsengene i Bergen

Nyhet / fredag 20. mai 2016

– Vi har lagt på topp hos TripAdvisor i hele år, med unntak av et par dager, sier hotelldirektør hos Clarion Collection [...]

Marin Eiendomsutvikling har kjøpt boet etter Noryards BMV

Nyhet / torsdag 19. mai 2016

Noryards BMV AS måtte som kjent gi tapt etter at bedriften feilet i forsøket på å få kreditorene med på en [...]

Nyhetsbrev Norge

Få det beste av Estate Media i din innboks