Aktuelt:

STERK ÅPNING: Fasit ved børs-avslutningen til WeWork var at kursen hadde gått opp 13,49 prosent. Grunnleggeren Adam Neumann var blant de som tjente godt på noteringen. (Foto: WeWork)

WeWork-kursen opp over 13 prosent etter børsnotering

Aksjekursen til WeWork var opp 13,49 prosent ved avslutning av første handelsdag. Selskapet prises nå til over 100 milliarder kroner.

Publisert

Etter noteringen av WeWork i går, var det knyttet stor spenning til hvordan aksjen skulle mottas i markedet – selskapets andre forsøk på notering. Fasit ved børs-avslutningen var at kursen hadde gått opp 13,49 prosent.

- Dette er en historie med en god del drama, sa selskapets styreformann, Marelo Claure, til CNBC i går i lys av den suksessfulle noteringen.

- Det er en historie hvor mange mennesker har laget dokumentarer om at "det var det for WeWork". Men utholdenheten og stå-på-viljen til menneskene som er igjen, har vært utrolig. Selskapet står nå sterkere enn noensinne og det er ingen tvil om at vi kommer til å feire flere store milepæler fremover.

Selskapet har hatt en sterk økning i omsetning i lys av at flere større selskap ønsker hybride løsninger som alternativ eller supplement til sine eksisterende kontorer. WeWork oppgir at de sikter på en omsetning på om lag 45 milliarder kroner neste år og en omsetning på 70 milliarder i 2024.

Selskapets omstridte grunnlegger Adam Neumann sitter fortsatt med syv prosent av selskapet gjennom et holdingselskap. CNBC anslår at Neumann har tjent ca. åtte milliarder kroner på at selskapet nå blir notert.

Powered by Labrador CMS