Aktuelt:

BØRSNOTERES I DAG: WeWork.
BØRSNOTERES I DAG: WeWork.

WeWorks snuoperasjon vellykket – på børs for nesten 100 milliarder

Wework har vært gjennom mye de siste årene. Nå går de på børs med SPAC for 9 milliarder dollar.

Publisert

Co-working giganten WeWork kommer til å bli notert på New York-børsen i dag. Det er klart etter aksjeeierne i SPAC-foretaket BowX Acquisition godkjente en fusjon med WeWork, ifølge en pressemelding fra selskapet. Gjennom fusjonen kommer BowX til å tilføre ca. 12 milliarder kroner i ferske midler.

Etter en mislykket børsnotering i 2019, ble det gjort en større oppryddingsjobb i WeWork, som i dag har over 600.000 betalende medlemmer. I 2020 meldte administrerende direktør i eiendomsgiganten Brookfields Property Partners, Sandeep Mathrani, overgang til WeWork som ny administrerende direktør.

Matharani har tidligere erfaring med å gjennomføre chapter 11 og oppstykking av USAs nest største kjøpesenteroperatør GGP. Det siste året har WeWork under Mathranis ledelse gjennomført en omfattende restruktureringsjobb for å kutte kostnader og øke lønnsomheten globalt.

Det er også kjent at Cushman & Wakefield vil gå inn med ca. 1,3 milliarder kroner i selskapet, dersom børsnoteringen gjennomføres ifølge, Allwork.space.

En talsperson fra Cushman & Wakefield til Allwork.space at de er svært fornøyd med WeWork-samarbeidet.

WeWork skriver dette i en pressemelding:

- Partnerskapet med Cushman & Wakefield fra august viser WeWork langsiktige verdiforslag og vi ser frem til å se videre på alle mulighetene som ligger i det å være partner med et av verdens ledende eiendomsmiljøer.

Powered by Labrador CMS