Tech:

FORVENTER PLUSS: - Vi er nå i rute til å ha en lønnsom drift innen utgangen av fjerde kvartal i 2021, sier WeWork-sjef Sandeep Mathrani.
FORVENTER PLUSS: - Vi er nå i rute til å ha en lønnsom drift innen utgangen av fjerde kvartal i 2021, sier WeWork-sjef Sandeep Mathrani.

- WeWork profitable i 2021

WeWorks nye administrerende direktør sier at selskapet er på vei til å bli profitabelt innen utgangen av 2021.

Publisert

I 2020 meldte administrerende direktør i eiendomsgiganten Brookfields Property Partners, Sandeep Mathrani, overgang til WeWork som ny administrerende direktør. Mathrani tok over styringen av selskapet i februar, etter at selskapet droppet børsnotering og sparket tidligere CEO Adam Neuman.

Matharani har tidligere erfaring med å gjennomføre chapter 11 og oppstykking av USAs nest største kjøpesenteroperatør GGP. Det siste året har WeWork under Mathranis ledelse gjennomført en omfattende restruktureringsjobb for å kutte kostnader og øke lønnsomheten globalt.

Matharani melder denne uken at de omfattende endringene, samt en økt dekningsgrad i kjølvannet av covid-pandemien hvor flere selskaper søker til fleksible kontorløsninger, medfører at selskapet er i rute for å være profitable innen siste kvartal i 2021.

- Vi har sett at folk ønsker å komme tilbake til kontoret, sier Mathrani i et intervju med Reuters.

- Jeg har sterk tro på at kontoret er en viktig del av menneskers dagligliv, poengterer han.

Han legger til at WeWork videre har tre milliarder dollar i likviditet på balansen, som alene skal være nok til å bære selskapet gjennom 2022.

- Sist måned var WeWorks beste måned for salg av fleksible kontorplasser siden desember 2019. Vi er nå i rute til å ha en lønnsom drift innen utgangen av fjerde kvartal i 2021, sier han.

Mathrani avslutter med å vise tall fra Kina:

- Våre sentre i Kina er nå tilbake på nivåer på 90 prosent av dekningen pre-covid med tanke på belegg og etterspørsel, sier Sandeep Mathrani.

Powered by Labrador CMS