HOPPER AV: WeWorks leieavtale med DNB på Aker Brygge er blitt terminert.
HOPPER AV: WeWorks leieavtale med DNB på Aker Brygge er blitt terminert.

WeWork rømmer leieavtalen på Aker Brygge (+)

Coworking-aktøren WeWork har hoppet av leieavtalen på nesten 4000 kvadratmeter på Aker Brygge.

Publisert Sist oppdatert

Det var Dagens Næringsliv som mandag skrev om WeWorks terminering av en leieavtale med DNB på Aker Brygge. Ifølge avisen har den amerikanske coworking-giganten måttet betale en kompensasjon for å komme seg ut av leieavtalen som er på 3800 kvadratmeter i Fjordalléen 16.

– WeWork har på få år revolusjonert og komplettert kontormarkedet med å tilby fleksibel leie av kontorarbeidsplasser og dynamiske arbeidsmiljø. De er en innovativ aktør som vil bidra til å videreutvikle lokalene og eiendommen i en ny retning med å skape mer fleksibilitet for nye og eksisterende leietakere, uttalte administrererende direktør, Gro Boge i DNB Næringseiendom da NE.no skrev om leieavtalen i juni i fjor.

Siden har det kommet en nær sagt endeløs rekke med dårlige WeWork-nyheter. Den planlagte børsnoteringen la opp til en heftig prising på New York-børsen, men etter hvert viste det seg at interessen var så lav at hele noteringen ble kansellert. Deretter tok storeier Softbank kontroll over selskapet i en emisjon som også skjøv selskapets omstridte gründer ut. Og denne våren rammet koronaviruset selskapet med full tyngde.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.