Aktuelt:

LEDER: Tidligere SPG-partner Christer Kirkestuen Holler skal lede Idun Fastigheter i Norge.

Svensk eiendomsselskap etablerer seg i Norge – sikter på milliardkjøp

Svenske Idun Fastigheter etablerer seg i Norge og tar inn Christer Kirkestuen Holler som blir deleier og daglig leder for den norske virksomheten.

Publisert Sist oppdatert

Idun Fastigheter er et eiendomsselskap rettet mot boligutvikling og sosial infrastruktur.

Selskapet ble etablert i 2020 med Christian Olofsson som hovedeier og SBB (Samhällsbyggnadsbolaget) som samarbeids- og kapitalpartner.

Det norske selskapet kommer først og fremst til å fokusere på kontantstrømseiendom rettet mot helse- og omsorgssektoren. Samtidig som selskapet etableres, har Idun inngått en samarbeidsavtale med en veletablert og erfaren helse-operatør for å sikre dealflow og porteføljevekst. Målsetningen er å bygge en portefølje på to milliarder kroner i løpet av en femårsperiode.

Christer Kirkestuen Holler kommer inn i selskapet med 12 års erfaring fra eiendomsbransjen i Norge og Sverige. Han var sist partner i Scandinavian Property Group og har bygget opp kompetanse innen helsebygg og sosial infrastruktur.

- Vi ser frem til å etablere selskapet sammen med Christer, sier Christian Olofsson, administrerende direktør i Idun Fastigheter.

- Vi vurderer for øyeblikket kjøp for rundt en milliard kroner og håper å presentere dette i løpet av kort tid, legger han til.

Powered by Labrador CMS