Karriere:

NYE: Kristian Hoem, Marie Birkeland og Gunnar Rinde er nyansatte i Montin.

Styrker teamet og utvider satsingen

Montin fortsetter å utvide virksomheten og har økt teamet fra sju til ti personer.

Publisert

Nå styrkes satsingen på investeringer innen eiendom, samtidig som fokuset økes mot nye investeringer i venturemarkedet og andre virksomheter i eiendomssektoren ifølge en pressemelding.

- DNAet vårt har alltid vært eiendom, hvor vi har etablert og investert i eiendomsprosjekter og eiendomsutviklingsselskaper i de fleste segmenter. De seneste par årene har vi investert i tidligfase ventureselskaper som primært retter seg mot eiendomssektoren. Eksempler på selskaper hvor vi er inne på eiersiden er Easee som har utviklet en intelligent laderobot til elbil, og Unloc som utvikler en digital nøkkelløsning. Som et ledd i den videre satsingen har vi hentet inn tre nye ansatte til selskapet, sier Fredrik Torgersen i Montin.

LES OGSÅ: 15.000 nye innbyggere i opptil åtte etasjer

Montin ble etablert i 2015 som et managementselskap til investeringsselskapet Mont Investor. Selskapet har en langsiktig managementavtale med Brødrene Jensen om forvaltning av deres investeringsportefølje. På vegne av de to investeringsselskapene er de involvert i nærmere 100 ulike selskaper og prosjekter.

Nå vokser teamet i Oslo fra sju til ti personer. 1. juni var sivilingeniør Gunnar Rinde på plass. Han har i ni år vært prosjektansvarlig i Stor-Oslo Eiendom, de siste sju som partner. Han har bakgrunn som adm dir. i NCC Bolig, samt ulike roller i Peab Norge og Selmer Skanska Bolig. Rinde går blant annet inn i styreverv i eksisterende eiendomsprosjekter og eiendomsselskaper, i tillegg til å være aktivt involvert i vurderinger og beslutninger knyttet til nye investeringer.

LES OGSÅ: Kuttet fem etasjer av toppen

Montin har også ansatt investeringsanalytikerne Marie Birkeland og Kristian Hoem, med mastergrader i finans fra henholdsvis Norges Handelshøyskole og Copenhagen Business School. Mens Birkeland de tre seneste årene har jobbet i TAS (Transaction Advisory Services) i EY, har Hoem to år bak seg som analytiker i Pangea Property Partners.

Powered by Labrador CMS