FORNØYD: Administrerende direktør Andreas Berggren Eskelund, eiendomsdirektør Birte Almeland, styreleder Stine Johannessen og prosjektleder Stian Garberg gleder seg på studentenes vegne over at det kommer nye studentboliger i Nydalen.

Her kommer det snart 450 nye studentboliger

SiO har startet byggingen av tre nye studentboligbygg i Nydalen Studentby.

Publisert

SiO fikk tilsagn om 206 millioner kroner i tilskudd fra regjeringen til byggingen av totalt 524 studentboliger i Nydalen, på Kringsjå og Ullevål. Nå er SiO allerede i gang med byggingen av tre nye bygg med til sammen 450 studentboliger i Nydalen Studentby.

– Dette er en milepæl og et viktig prosjekt for oss. Med et så stort antall boliger, øker vi boligtilbudet til Oslostudentene betraktelig. Studentbyen har en god beliggenhet og vil være et attraktivt boområde for studenter, sier Stine Johannessen, styreleder i SiO.

De tre nye byggene er på 11 til 13 etasjer, med til sammen 323 ett-romsleiligheter og 123 hybler fordelt på 17 kollektiver med felles kjøkken.

– Prosjektet tilrettelegger for et variert botilbud, ved at en tredjedel av de nye studentboligene blir hybler i kollektiv. I tillegg tror vi også dette vil legge til rette for trivsel og sosialt studentliv, sier Andreas Berggren Eskelund, administrerende direktør i SiO.

SiO har i dag rundt 9000 studentboliger. Videreutviklingen i Nydalen vil bidra med 450 nye boliger på studentenes leiemarked.

Powered by Labrador CMS