NYANSATT: Julie Sandvik i Solon.
NYANSATT: Julie Sandvik i Solon.

Julie Sandvik er Solons nye utviklingsdirektør 

– Ser frem til å sette min signatur på prosjektene våre fremover, sier hun.

Publisert Sist oppdatert

Julie Sandvik skal lede vei i Solons videre satsing på boligbygging i Stor-Oslo ifølge en pressemelding.

Hun avsluttet nylig sitt arbeid med Værste i Fredrikstad – en lokal eiendomsutvikler med fokus på byutvikling og transformasjon av gammelt industriområde til boliger, næring, handel og utdanning. Med bakgrunn som sivilingeniør i bygg fra NTNU, har hun over 20 års fartstid i bransjen.

– Jeg er stolt av hva jeg har fått være med på av byutvikling og store komplekse kombinasjonsprosjekter med Værste, men følte at tiden var inne for nye utfordringer. Solon sine boligprosjekter har en x-faktor som hele bransjen ser opp til, og jeg er stolt av å få muligheten til å forvalte, påvirke og utfordre dette, sier Sandvik og fortsetter:

– Det er flere faktorer som spiller inn på boligmarkedet der vi står nå, og nybygg er uten tvil hardest rammet. Høye kostnader, økende renter og global uro gjør sitt til at det forventes enda mer av selskapet, de ansatte og prosjektene.

Sikre verdiskapning

Ifølge pressemeldingen er Solon godt rustet for å takle markedet de står i.

– Jeg er opptatt av å sikre verdiskapning og tilfredsstillende avkastning på kapitalen gjennom gode strategiske vurderinger av tomteporteføljen, nye boligprosjekter, skarpt blikk på salg og marked og god prosjektstyring. Vi vil bruke perioden vi er inne i til å utvikle organisasjonen og prosjektene til å være best mulig rustet når vi kommer gjennom denne krevende perioden, poengterer Sandvik.

Powered by Labrador CMS