Aktuelt:

SKAL SATSE: CEO Jørgen Stavrum og CFO Erik Forseth Helgesen i Solon jakter både tomter og nye kollegaer.

Solon klar for vekst

Etter et år med store endringer, er CEO Jørgen Stavrum klar for å sikre seg tomter i et tøft eiendomsmarked, samt ansette nye nøkkelfolk.

Publisert

I løpet av det seneste året, har Solon inngått et strategisk samarbeid med svenske SBB i Norden, blitt kjøpt opp av SBB og deretter fått OBOS som største eier etter en omfattende samarbeidsavtale mellom SBB og OBOS. Samtidig har Andreas Martinussen forlatt sjefsstolen til fordel for Nordr, mens Tom André Svenning-Gultvedt sluttet for å starte opp boligutvikleren Veslefrikk Eiendom. Samtidig endte selskapet 2021 som Norges tredje største boligutvikleren i Norge etter OBOS og Selvaag Bolig. Solon har nå 1.000 nye boliger i produksjon.

– Jeg er glad for at vi har klart å holde på alle dyktige folkene som nå utgjør Solon. Det var ikke gitt i situasjonen vi har stått i, men vi har brukt mye tid på å på å bli kjent og legge en felles strategi for videre vekst og hvilket selskap Solon skal være fremover. Boligmarkedet vil nok være utfordrende den kommende perioden, men vi har et langsiktig perspektiv og skal bruke tiden godt på å utvikle prosjektene våre, sier CEO Jørgen Stavrum.

Han jakter på en utviklingsdirektør som kan løfte prosjektene og en investeringsdirektør som både skal jobbe med den eksisterende porteføljen og sette Solon i posisjon til å kunne investere ytterligere i gode tomter som passer Solon-konseptet.

– Vi er absolutt ute etter nye tomter og skal investere i de som passer inn i vår tomtestrategi for de kommende årene. Vi har mange boliger i produksjon, men ser også at vi må fylle på med tomter for å kunne levere på de målene vi har satt fremover, sier Erik Forseth Helgesen, CFO i Solon Eiendom.

Powered by Labrador CMS