Karriere:

NYE I SKANSKA: Kristian Bjørklund (tv), Line Havstein og Atle Nedbu Teig skal styrke Skanska EIendomsutvikling.
NYE I SKANSKA: Kristian Bjørklund (tv), Line Havstein og Atle Nedbu Teig skal styrke Skanska EIendomsutvikling.

Skanska Eiendomsutvikling med tre ansettelser

Skanska Eiendomsutvikling vokser og har ansatt tre nye medarbeidere.

Publisert

Atle Nedbu Teig blir investeringsrådgiver i region Oslo Vest, Line Havstein er ansatt som operativ prosjektsjef i region Oslo Øst, og Kristian Bjørklund blir prosjektleder i region Oslo Vest.

– Det er flott å se at vi klarer å tiltrekke oss dyktige mennesker i tråd med vår nye strategi. Skanska Eiendomsutvikling vokser, og skal øke porteføljen og det geografiske nedslagsfeltet ytterligere, og vi er derfor veldig fornøyde med å ha fått Nedbu Teig, Havstein og Bjørklund med på laget, som alle trer inn i viktige roller. Jeg gleder meg til å følge veien videre, sier Helen Gåsvik, regiondirektør i Skanska Eiendomsutvikling.

Atle Nedbu Teig kommer fra stillingen som Client Manager Large Corporates i DNB. I Skanska skal han jobbe tett opp mot prosjekteiere i forbindelse med akkvisisjon og tomtekjøp.

Line Havstein kommer fra stillingen som arealplanlegger i Horten kommune, og har tidligere jobbet med planlegging på flere ulike nivå i offentlig sektor. Hun vil i Skanska jobbe med et av Skanska eiendomsutviklings største prosjekter i Joint Venture med K.S Jacobsen AS; Finstad i Ski.

Kristian Bjørklund, som kommer fra en prosjekteringslederstilling i Bundebygg, vil få rollen som prosjektleder i region Oslo Vest, der han vil ha ansvar for forprosjekt og gjennomføring på Kirkeveien 59.

– For å være den ledende boligutvikleren, og den foretrukne samarbeidspartneren på Østlandet, er vi i Skanska helt nødt til å kunne tiltrekke oss de beste hodene fra bransjen. Vi er derfor meget godt fornøyd med å ha ansatt Line, Kristian og Atle. Line har ansvar for ett av våre største samarbeidsprosjekter i Skanska Eiendomsutvikling, Atle skal bidra til å øke tomtebanken vår, og Kristian skal bistå med å styrke prosjektkompetansen i Oslo-regionen. Dette blir veldig spennende, sier Salman Saeed, regiondirektør i Skanska Eiendomsutvikling.

Powered by Labrador CMS