Transaksjon:

SELGES: Denne næringsseksjonen er en del av et sameie.

Selger kontorbygg taksert til 73 mill

Det nyoppussede bygget som er fullt utleid har trigget flere store investorer.

Publisert Sist oppdatert

Stillverksveien 6 i Lillestrøm sentrum måler 2.398 kvadratmeter og er i sin helhet utleid til NAV på en kontrakt som går ut 2029. Bygningen ble satt opp i 2002, men er siden betydelig oppgradert, ifølge Gunhild Smestad i Real Næringsmegling.

- NAV Arbeid og Ytelse Romerike har vært leietaker siden 2008. I 2020 ble det inngått ny ti års leiekontrakt, hvor eiendommen ble revitalisert og tilpasset NAV sine krav. Det ble gjort investeringer i eiendommen for over 15 millioner. Resultatet ble en meget moderne og arealeffektiv løsning, påpeker hun.

Leiekontrakten utløper 01.01.2030 med rett til forlengelse for ytterligere 2 x inntil 5 år. Årlig leie ligger nå på 4,2 millioner kroner.

Taksten er satt til 73 millioner kroner, men Smestad utelukker ikke at salgsprisen kan bli noe høyere. Flere ser muligheten for en god investering og har tatt kontakt.

- Vi har mange bra navn på liste allerede inkludert fra Oslo, i all hovedsak investorer, påpeker hun.

Kontoreiendommen som går over to etasjer + noe areal i kjeller, er en næringsseksjon i Sameiet Tærudparken 1. Til seksjonen følger ti parkeringsplasser i garasjeanlegget under bygget, samt to på bakkeplan. Blant de nærmeste naboene er togstasjonen og forretningsbygget Portalen på ca. 20.000 kvadratmeter med kontor- og forretninger.

Det er Tærudparken Eiendom AS som selges.

Powered by Labrador CMS