Transaksjon:

STORT POTENSIALE: Østerdalsgata 1 på Kampen i Oslo.
STORT POTENSIALE: Østerdalsgata 1 på Kampen i Oslo.

Scandinavian Property Group kjøper ytterligere en eiendom på Kampen i Oslo

Scandinavian Property Group (SPG) kjøper eiendommen Østerdalsgata 1 på Kampen i Oslo. Eiendommen består av en bygningsmasse på ca. 11.000 BTA med stort utviklingspotensial.

Publisert Sist oppdatert

- Kampen er et utrolig spennende område med sterk identitet sentralt i Oslo. Vi ser et stort behov for boliger og næringsarealer i området. Vi eier allerede Hedmarksgata 13-15, som har godkjent rammetillatelse på 99 leiligheter, og med dette kjøpet vil vi tilby bydelen innovative konsepter innen kontor, trening og utadrettet virksomhet, sier Knut Holte, Managing Partner i SPG.

- Vi har stor tro på Kampen som destinasjon. Nye Jordal er allerede etablert og er selve kjernen av området, i tillegg tilfører NRK området over 2.000 nye arbeidsplasser når de flytter hovedkontoret til denne bydelen. SPG ønsker å skape en destinasjon på Kampen med attraktive boliger og et spennende bygulv, avslutter Holte.

Selger av Eiendommen er Daimyo AS. SPG Corporate Finance har vært megler i transaksjonen, mens Thomas Brager Carlsen og Advokatfirmaet Thommesen har vært juridisk rådgiver for henholdsvis selger og kjøper.

Scandinavian Property Group ble etablert i 2004, og er et eiendomsselskap med fokus på det skandinaviske eiendomsmarkedet. SPG har i dag ca. 6.700 boliger under utvikling, samt en portefølje av næringsbygg på ca. 110.000 BTA.

Powered by Labrador CMS