NYTT SENTER MED NY MODELL: Regus åpner nytt senter i februar til neste år og har en ny leiemodell som deler oppsiden i senteret med gårdeieren.

Regus åpner nytt i Sandnes - stor tro på ny leiemodell

Regus Norge har inngått partnerskap med North Bridge og åpner et nytt senter midt i Sandnes sentrum.

Publisert Sist oppdatert

Med nytt senter i Trondheim som åpner i november og det nye senteret i Sandnes, har Regus dermed passert 20 kontorhotell- og coworkingsentre i det norske markedet. Den internasjonale giganten innenfor fleksible kontorløsninger har lansert en ny partnerskapsmodell med gårdeier, hvor de deler inntektene fra sentrene, mens det samtidig ikke er en minimumsleie.

– Det gir større oppside for gårdeierne og høyere avkastning for gårdeiere enn de tradisjonelle leieavtalene, sier partnersjef i IWG, Moeez A. Asif.

Nå har han landet en partnerskapsavtale med North Bridge for 903 kvadratmeter i tredje etasje i Oalsgata 7 i Sandnes.

– Vi har sett økende etterspørsel etter fleksible kontorløsninger i Sandnes. Etablerte selskaper har behov for midlertidige prosjektkontorer eller tilby sine ansatte kontorløsninger nærmere hjemmet. Enkeltstående konsulenter og gründerselskaper verdsetter stor fleksibilitet i leietid og arealstørrelse. Det gleder oss derfor at vi nå har innledet et samarbeid med Regus Norge som etablerer Regus i vår eiendom i Sandnes sentrum, Oalsgata 7. Med parkering i underetasjen og 2 minutters gange til tog- og bussentralen i Sandnes, vil dette være attraktivt for mange kontorbrukere, sier Jørn H. Hynne, adm. direktør i North Bridge Management AS.

FORNØYD: Mooez Asif i IWG.

– Vi er glade for å kunngjøre vårt seneste strategiske partnerskap-senter i Sandnes sammen med Northbridge. Ved å åpne et nytt Regus-senter i Sandnes, legger vi til 900 kvadratmeter med fleksible arbeidsplasser til IWGs nettverk og tilbyr flere muligheter for våre kunder på Vestlandet, sier Moeez A. Asif.

IWG er i dag i mer enn 1100 byer og forsteder rundt i verden.

– Vi ser alltid etter nye steder for å etablere vårt konsept. Med dette senteret i Sandnes og vårt nye senter i Trondheim, er vi nå oppe i 20 sentre og satser på flere partnerskap den nærmeste tiden.

Powered by Labrador CMS