DEAL-ORIENTERT: - I Bonum er vi generelt deal-orienterte, og jeg følger sammen med mine kolleger opp de mulighetene som byr seg, sier Anders Bakken Eriksen.
DEAL-ORIENTERT: - I Bonum er vi generelt deal-orienterte, og jeg følger sammen med mine kolleger opp de mulighetene som byr seg, sier Anders Bakken Eriksen.

Ukens profil: Kjøpte og pusset opp leiligheter i studietiden (+)

Anders Bakken Eriksen skulle egentlig finne seg en jobb innen finans. Men som BI-student fikk han smaken på eiendom, noe som var starten på Bonum.

Publisert

Bonum ble etablert av en kameratgjeng fra Tønsberg i 2011, og selskapet er nå en betydelig eiendomsutvikler for bolig- og næringsprosjekter. Akkvisisjonssjef Anders Bakken Eriksen er én av gründerne bak selskapet. Han kom inn i eiendomsbransjen allerede i studietiden.

– Da jeg begynte på siviløkonomstudiet på BI, var jeg fast bestemt på å få meg en jobb innen finans. Men så kjøpte jeg og Espen (Tollefsen Lundkvist, red. anm.)en leilighet, som var et oppussingsobjekt. Vi pusset opp, flyttet inn og solgte etter en tid før vi kjøpte en ny leilighet. Dette gjorde vi noen ganger. Etter hvert kom lysten etter å starte noe eget. Det resulterte i Bonum, og da endte vi fort på eiendom, sier Eriksen.

Hva opptar deg mest på jobben om dagen?

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.