SER OGSÅ PÅ NÆRING: Eiendomsverdi AS er store på informasjon om bolig, men kan også få næringseiendom som satsingsområde.
SER OGSÅ PÅ NÆRING: Eiendomsverdi AS er store på informasjon om bolig, men kan også få næringseiendom som satsingsområde.

Har Norges største boligdatabase – pengene renner inn (+)

De siste 10 årene har Eiendomsverdi AS hatt et samlet overskudd på nesten en halv milliard kroner. I fjor var resultatmarginen på råsterke 66 prosent.

Publisert Sist oppdatert

Eiendomsverdi AS er ikke et selskap veldig mange har hørt om, men boligprisstatistikken fra virksomheten benyttes av mediebransjen og en rekke analysemiljøer.

– Høyst sannsynlig benyttes statistikken også av politiske miljøer og styrende organer som Norges Bank. Selve statistikken fremlegges på en offisiell pressekonferanse hver måned i regi av Eiendom Norge, heter det på hjemmesiden til Eiendomsverdi.

Selskapet ble etablert av 2 gründere for 20 år siden, og senere er DNB, Nordea, SpareBank1 og Eika Boligkreditt kommet inn på eiersiden. De 4 aktørene eier nå 25 prosent hver av aksjene i Eiendomsverdi AS.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.