HOVEDKVARTER: Daimyo Eiendom har tilhold i Urianienborg Terrasse 9, som også eies av selskapet selv.(Skjermdump: Daimyo Eiendom)
HOVEDKVARTER: Daimyo Eiendom har tilhold i Urianienborg Terrasse 9, som også eies av selskapet selv.(Skjermdump: Daimyo Eiendom)

Far og sønn tar gevinster i øst og i nord (+)

Navnet på Aubert-familiens selskap bærer navnet Daimyo, som betyr «stort navn». Og det er store beløp som triller inn etter vellykkede investeringer.

Publisert Sist oppdatert

Denne uken ble det kjent at Scandinavian Property Group overtar stafettpinnen for utviklingsprosjektet Hedmarksgata 13/15 på Vålerenga/Kampen i Oslo. Eiendommen består i dag av et næringsbygg på 8800 kvadratmeter, men ble i høst omregulert fra industri til bolig/kontor/forretning og tjenesteyting. Planforslaget innebærer nærmere 100 leiligheter.

LES OGSÅ: SPG kjøper utviklingseiendom i Oslo (+)

Selger var Daimyo Eiendom, som kjøpte eiendommen fra Edgar Haugen for et par år siden. Partene har ikke offentliggjort overdragelsessummen, men i 2018-regnskapene til eierselskapet Hedmarksgata AS er eiendelene oppsummert til 52,3 millioner kroner, som er sammenfallende med den totale gjelden i selskapet.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.